Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Διεκδικώ μερίδιο από το Ελληνικό»

Κύριε Καμίνη διαβάζοντας την συνέντευξη σας στην Real έμεινα άναυδος με τις θέσεις σας για "μερίδιο από το Ελληνικό", λες και έχετε λύσει όλα τα προβλήματα της Αθήνας που μας απασχολούν σαν Αθηναίους πολίτες.

Όταν ζητάτε να βάλετε τους φοιτητές στα εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία του Κέντρου της Αθήνας,("Μια ιδέα είναι να μετατρέψουμε σε φοιτητική κατοικία τα εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία του κέντρου") εσείς σαν γονιός θα θέλατε το δικό σας παιδί να έχει μέσα στα πόδια του κυριολεκτικά τα ναρκωτικά και την πορνεία, ή απλώς λέτε λόγια του αέρα του στυλ, "Ειδικά η Ομόνοια και η γύρω περιοχή έχουν συμβολικό χαρακτήρα για την πόλη και τον πολίτη, να καταλάβει ότι καταλαμβάνουμε πάλι το κέντρο."το πως ένας θεός ξέρει, για την πολύπαθη αυτή πλατεία, που κάθε δήμαρχος την γκρεμίζει για να την ξαναφτιάξει χειρότερη από την προηγούμενη.

Για το Ελληνικό που μας λέτε περιμένετε να γίνει αξιοποίηση του Ελληνικού κοινώς πούλημα και αφού αυτό γίνει, αν γίνει ποτέ, ο δήμος θα πάρει κάποια χρήματα τα οποία θα τα δώσετε για απαλλοτριώσεις ώστε να φτιαχτούν πάρκα και πλατείες, με άλλα λόγια μέχρι να γίνουν όλα αυτά με την γνωστή "υπερηχητική" ταχύτητα που διέπει το Ελληνικό Δημόσιο, ζήσε μαύρε να φας το Μάη τριφύλλι, για τις παρεμβάσεις σας.

Ευτυχώς μας λέτε πως δεν έχετε και το αναπλασμένο Πεδίον του Άρεως για αν δεν έχετε λεφτά που δεν έχετε, γιατί άραγε, θα το ρημάξετε και οι κάτοικοι θα σας φάνε!!

Είχατε πει επίσης για διαφάνεια και έλεγχο των Οικονομικών στοιχείων του Δήμου για τα διπλά βιβλία και τις οικονομικές ατασθαλίες τω προηγούμενων Δημάρχων , στην συνέντευξη αυτή, πουθενά δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά για αυτό το θέμα, τυχαίο δεν νομίζω !!

Μιλήσατε για τα σκουπίδια αλλά για το στολίδι του κέντρου, τον πεζόδρομο της Ερμού, κουβέντα, που κάθε Κυριακή μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο με τα σκουπίδια-εμπορεύματα των ρακοσυλλεκτών, για να μην μιλήσουμε για την δυσωδία από τις ανθρώπινες ακαθαρσίες σε όλη την περιοχή.

Όταν λέτε κύριε Δήμαρχε "Η πολιτική του δήμου είναι προσανατολισμένη προς την ανακύκλωση, τον περιορισμό του όγκου των σκουπιδιών, την επαναχρησιμοποίηση, την κομποστοποίηση." σε ποιο όνειρο το είδατε αυτό γιατί οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης, είναι ανύπαρκτοι, τουλάχιστον στο Θησείο που εγώ ζω και εσείς παραδέχεστε "Ήμασταν έτοιμοι ουσιαστικά να διπλασιάσουμε τον αριθμό των μπλε κάδων, τελικά όμως αυτό δεν μπόρεσε να γίνει γιατί ουσιαστικά η πολιτεία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την έγκριση του προγράμματος της ΕΕΑΑ."

Για ακόμα μια φορά δυστυχώς αυτή η πόλη, λες και έχει μια προαιώνια κατάρα να μην ομορφύνει ποτέ, χάρις στους κομματικούς Δημάρχους ενός πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για τα δεινά αυτής της πόλης !!

Πέρα από τα Δημοτικά και τις παραιτήσεις Αντιδημάρχων που ακόμα δεν ορκίστηκαν, η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη από το προηγούμενο ακατανόμαστο Δήμαρχο, παραμένοντας σε θέσεις κλειδιά στο τομέα της καθαριότητας και όχι μόνο οι γνωστοί άνθρωποι της Ρηγήλης που χρεοκόπησαν με τις ταχτικές τους και τις σπατάλες τους τον πρώτο Δήμο της χώρας.

Δυστυχώς μετανιώνω που σας ψήφισα

Αντώνης Χαραλαμπόπουλος
Ερισίχθονος 17 Θησείο Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: