Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Bon Appetit. Nicht Zusammen.

Προς αξιότιμο Κο Πάγκαλο, Αντιπρόεδρο.

Καριολέστατε,

λαμβάνω την τιμήν, ευρών εν τη παρόδω του χρόνου τους όρχεις, να παραδεχθώ ενώπιον Σας πως η πρόσφατη κατάταξίς μου εις την κατηγορίαν του ομοτράπεζου υμών (εν τη απεχθεστάτη δημοτική γλώσση "μαζί τα σαβουρδώσαμε") ήτο, τω όντι, ορθή και δικαία. Επιτρέψατέ μου παρά ταύτα, ω ισχνότατε τω δέμας, μικρήν, πλήν καίρια, επισήμανσιν τινά.

Ομιλήσατε, παραβλέψας ότι εστί τεραστία ποιοτική διαφορά τις, διακρίνουσα σαφώς και αδιαστίκτως το μασαμπούκιασμα υμών από την εμήν δίαιταν. Καθότι, ναι μεν έφαγον, παρά ταύτα το έπραξα με στυλ, με συναίσθημα και αγάπην πολλήν, χαρακτηριστικά οία σπανίως απαντώνται εις την απεχθήν τάξιν των Πατρικείων, εις την οποία ανήκετε, τουναντίον προσιδιάζουν τα μάλα εις την εμήν τάξιν των πληβείων.

Παραθέτω τας αποδείξεις. http://www.youtube.com/watch?v=5WxDdz-Anls&playnext=1&list=PL9D1903FFC69DC396

Ευχόμενος υμάς ταχείαν αναχώρησιν προς τον σκοπόν του γαμηθείναι,

Διατελώ εν οργή.

by Αϊστόουλ Δεμπάνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: