Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πέθανε ο ήρωας...


Πέθανε ο ήρωας Λάκης Σάντας! Είναι αυτός που με τον Μανώλη Γλέζο κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη στις 31 Μαΐου 1944 και με τη πράξη του αυτή έδειξε ότι ο ναζισμός – φασισμός ξευτελίστηκε στην Ελλάδα. Μια ζωή μαχητής.
Η ελληνική(;) κυβέρνηση του 1946 για τη πράξη του αυτή τον αντάμειψε με εξορίες και ξερονήσια διότι δε συγχωρούνται τέτοιες πράξεις απο αγωνιστές. Επίσης όσοι ήταν επί κατοχής γερμανοτσολιάδες μπήκαν στη περιβόητη Χ και έκοβαν κόσμο τότε.
Ήμασταν το μόνο κράτος της Ευρώπης όπου οι συνεργάτες των γερμανών όχι μόνο δε δικάστηκαν αλλά έκαναν κουμάντο στο τόπο με...την ανοχή των κυβερνήσεων . Δυστυχώς!!!
Διονύσης Στ.
Press-Gr

2 σχόλια:

Lost In Translation είπε...

Θέλω να δω ποιος από τους δοσίλογους της Βουλής θα έχει τα μούτρα να εμφανιστεί στην κηδεία... Ούτε στον τάφο δεν θα τον αφήσουν ήσυχο τον άνθρωπο!

Ανώνυμος είπε...

Κατέβασαν μεσάνυχτα την σημαία που είχε υποσταλεί με την δύσι τού Ηλίου.