Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Καλύτερο σινεμά σε όλο τον κόσμο; Το Σινέ Θησείον!


Καλύτερο σινεμά σε όλο τον κόσμο; Το Σινέ Θησείον!
Το CNN είπε και ελάλησε: στη λίστα με τους 10 «πιο κουλ» κινηματογράφουςαπό όλο τον κόσμο, την πρώτη θέση κατέλαβε το δικό μας θερινό σινεμά Σινέ Θησείον, που προσφέρει «κινηματογραφική μαγεία που σε πάει στον Όλυμπο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αναφέροντας ότι, έχοντας δημιουργηθεί το 1935, το Σινέ Θησείον είναι το πιο παλιό θερινό σινεμά της Αθήνας, ο δημοσιογράφος εξαίρει την μεγαλοπρεπή του θέα: «από τη θέση σου στο Σινέ Θησείον μπορείς να δεις όχι μόνο το πιο πρόσφατο μπλοκμπάστερ αλλά και την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα στην κορυφή.» 


Το σινεμά βρίσκεται στην οδό Αποστόλου Παύλου 7 (δείτε περισσότερα εδώ) και είναι το πρώτο που ανοίγει και το τελευταίο που κλείνει - είναι ανοιχτό ακόμα και τον Οκτώβριο. Μάλιστα φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του για να το εντάξει σε διάφορες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του.
Εκτός από το «Σινέ Θησείο» ακόμα εννέα κινηματογράφοι συμπληρώνουν την λίστα των συντακτών του CNNGO. Αυτοί, κατά σειρά παρουσίασης, είναι οι..

2. Alamo Drafthouse. Texas. ΗΠΑ
3. Raj Mandir Theatre, Jaipur. Ινδία
4. Kino International. Berlin. Γερμανία
5. 4DX, Seoul, Νότια Κορέα
6. Uplink X, Tokyo. Ιαπωνία
7. Prasads, Hyderabad, Ινδία.
8. Cine de Chef, Seoul, Νότα Κορέα
9. Secret Cinema.
Η «Secret Cinema» είναι μια ομάδα με βάση το Λονδίνο που διοργανώνει κινηματογραφικές βραδιές σε διάφορες περιοχές, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από τον τόπο προβολής, αλλά ακόμη και την ταινία, που θα προβάλλεται.

10. The Castro Theatre, San Francisco, ΗΠΑ

e-go   tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: