Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτώρια έγινε μανούλα!



Η πριγκίπισσα Βικτώρια, διάδοχος του σουηδικού θρόνου, γέννησε σήμερα κοριτσάκι, το οποίο είναι δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ανακοίνωσε ο σύζυγός της πρίγκηπας Ντάνιελ. «Σήμερα το πρωί στις 04:26 (05:26 ώρα Ελλάδας) γεννήθηκε μια πολύ αξιολάτρευτη μικρή πριγκίπισσα 51 εκατοστών και βάρους 3,28 κιλών», δήλωσε ο πρίγκιπας Ντάνιελ.
Εικοσιένας κανονιοβολισμοί αναμένεται να ριφθούν το μεσημέρι από το παλάτι για το ευτυχές γεγονός.
Η πριγκίπισσα Βικτώρια, η οποία γιόρτασε τα 34 χρόνια της στις 14 Ιουλίου, παντρεύτηκε στις 19 Ιουνίου του 2010 τον πρώην προσωπικό γυμναστή της, Ντάνιελ Γουέστλινγκ. Το όνομα του μωρού θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
Μαντάτα
Σημ.axinosp:Η φάτσα του γαμπρού όλα τα λεφτά !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον πούτσο μας