Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Κύριος Bosch»: Αν η Ελλάδα δεν φύγει μόνη της από το ευρώ, να την διώξουν



Eίχαμε συνηθίσει οι απειλές για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ να προέρχονται από πολιτικούς και ακαδημαϊκούς. Τώρα φαίνεται πως στο πλάι τους στέκονται και οικονομικοί παράγοντες, καθώς για πρώτη φορά κορυφαίος γερμανός μάνατζερ ζητά την άμεση έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και εν ανάγκη ακόμα και  την έξωσή της από την ΕΕ.
«Το ελληνικό σύστημα είναι σαθρό και συνιστά αβάσταχτη επιβάρυνση για μια κοινότητα αλληλεγγύης», δηλώνει ο διευθυντής της Βosch Φραντς Φέρενμπαχ σε πρoδημοσίευση συνέντευξής του στο εβδομαδιαίο οικονομικό «Manager Magazin» που θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου.

«Αυτή η χώρα με τους συνταξιούχους-φαντάσματα και τους πλούσιους φοροφυγάδες και ένα κράτος με δημόσια διοίκηση που δεν λειτουργεί, δεν έχει θέση στην ΕΕ», συμπληρώνει ο ισχυρός άνδρας της Bosch, o οποίος μάλιστα πάει και ένα βήμα παραπέρα αφού προτείνει σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν επιλέξει εκούσια την έξοδο,  η Κοινότητα να αναθεωρήσει τις συνθήκες και να αποκλείσει τη χώρα από την Ένωση!
«Η ΕΕ, για να διευκολύνει την έξοδο μιας χώρας όπως η Ελλάδα, θα πρέπει να τη στηρίξει με βοήθεια από τα διαρθρωτικά ταμεία. Μετά την υποτίμηση της δραχμής που θα ακολουθήσει, η χώρα ίσως ξαναγίνει ανταγωνιστική», λέει ο κ. Φέρενμπαχ.
«Δεν πρόκειται να αποφύγουμε την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων.Οι οικονομικά ασθενείς χώρες θα πρέπει να μείνουν αρχικά εκτός ευρωζώνης», καταλήγει χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει.
Kατέχει το 40% της ελληνικής αγοράς
Ο γερμανικός όμιλος της Bosch μέσω της ελληνικής θυγατρικής του εταιρείας BoschSiemensPitsos κατέχει το 40% της ελληνικής αγοράς λευκών συσκευών. Το 1977, η Bosch και η Siemens εξαγόρασαν το 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Πίτσος, μιας ελληνικής εταιρείας η οποία είχε ιδρυθεί το 1865 και έχει μακρά παράδοση στην εγχώρια αγορά, ενώ από το 1996, η εταιρεία δραστηριοποιείται με την επωνυμία BSP
Μάλιστα το περιοδικό περιλαμβάνει έρευνα μεταξύ 300 και πλέον μάνατζερ γερμανικών επιχειρήσεων, από την οποία προκύπτει ότι το 57% τάσσεται υπέρ της επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή. Η Βosch είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλακτικών που τροφοδοτεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Σημ.axinosp:Νομίζει ότι έχει δέσει το γάιδαρο του με το 40% που έχει στην Ελληνική αγορά αλλά και σε άλλες χώρες, ο παπάρας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: