Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 18/9 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 18/9

Συναγωνιστές/στριες, Φίλοι και Φίλες του ΕΠΑΜ,
Η νέα εκδοχή του κατοχικού καθεστώτος με την συγκυβέρνηση της τρόϊκας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποκαλύπτει το αντικοινωνικό και αντεθνικό πρόσωπό της. Προχωρά με το συντριπτικό πακέτο μέτρων κοινωνικού ολοκαυτώματος στην εγκληματική λεηλασία όσων έχουν απομείνει από τα λαϊκά εισοδήματα και εργατικά δικαιώματα.
Ταυτόχρονα, ξεπουλιέται ο δημόσιος και κοινωνικός πλούτος της χώρας αντί «πινακίου φακής».
Για να μην ψηφιστούν τα νέα μέτρα των 11,7 δις, να τους ανατρέψουμε και να ακυρώσουμε τα μνημόνια και όλο το αντισυνταγματικό πλαίσιο που μας οδηγεί στην δουλοκρατία συντονιζόμαστε με τα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ την ΤΡΙΤΗ 18/9/2012, στις 18:30 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: