Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Διευκολύνει την παράδοση στους ιδιώτες


Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε χτες στη Βουλή μετά από ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία του υπουργείου Ναυτιλίας που διευκολύνει και δίνει νομοθετικό μανδύα στη διαδικασία για το ξεπούλημα των λιμανιών της χώρας. Υπέρ ψήφισαν 151 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατά 114 βουλευτές και «παρών» 13 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Κατά ψήφισαν επίσης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α. Κακλαμάνης και Α. Γκερέκου, όπως και οι Γ. Μιχελογιαννάκης και Α. Ξηροτύρη της ΔΗΜΑΡ.
Η τροπολογία δίνει νομοθετική ισχύ στις μελέτες της «Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων», οι οποίες αναφέρονται σε όλα τα κρίσιμα θέματα που θα ήθελε ένας ιδιώτης να ρυθμιστούν πριν αναλάβει τα λιμάνια (ήδη η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα εκποιήσει 28 λιμάνια), όπως τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια λιμένα, η χρήση γης και οι όροι δόμησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 23 στις 5 το απόγευμα μοιράζουμε ρούχα σε συμπολίτες μας στην πλατεία Κουκακίου.
Λαική συνέλευση Κουκακίου
Δημήτρης Δ