Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ειδοποιητήρια για κατάσχεση αυτοκινήτων στέλνει η Εφορία σε 68.000 οφειλέτες του Δημοσίου – Χρωστούν συνολικά 18,3 εκατ. ευρώ - Θα γλιτώσουν μόνο όσοι τακτοποιήσουν το χρέος τους


Με κατάσχεση του αυτοκινήτου τους από την Εφορία απειλούνται 68.000 οφειλέτες του Δημοσίου που δεν εξοφλούν τα χρέη τους.
Η Εφορία τους έχει ήδη στείλει ειδοποιητήριο στο οποίο επισημαίνεται ότι αν δεν πληρώσουν τα χρέη και τους φόρους που χρωστούν θα προχωρήσει σε δέσμευση του οχήματος τους και το οποίο στη συνέχει θα βγει στον πλειστηριασμό για να καλυφθεί η οφειλή.
Η πρώτη «φουρνιά» ειδοποιητηρίων αφορά 44.500 κατόχους Ι.Χ. που το 2010 χρωστούσαν συνολικά στην Εφορία το ποσό των 13.767.000 ευρώ. Δηλαδή 309 ευρώ ο καθένας κατά μέσο όρο. Χωρίς να υπολογίζονται όμως σε αυτό το ποσό και οι προσαυξήσεις που έχουν επιβληθεί λόγω καθυστέρησης στην πληρωμή της αρχικής οφειλής.
Η δεύτερη «λίστα» που έχει φτάσει στις Εφορίες και θα προωθηθεί σύντομα και στους υπόχρεους περιλαμβάνει και άλλους 23.500 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που από το 2009 χρωστούν και δεν πληρώνουν 4.620.000 ευρώ -χωρίς τα πρόστιμα. Με αρχική οφειλή δηλαδή 197 ευρώ μόλις, οι οφειλέτες αυτοί κινδυνεύουν να χάσουν το αυτοκίνητό τους που σε κάθε περίπτωση αξίζει πολλαπλάσια χρήματα.
Και αυτή είναι μόνον η αρχή: τα προγράμματα διασταυρώσεων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν δείξει συνολικά 333.850οφειλέτες που συνολικά χρωστούν 73.500.000 ευρώ, αλλά με τις προσαυξήσεις έχουν φτάσει σχεδόν τα 100 εκατομμύρια.
Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν πως αν το δημόσιο εισέπραττε αυτά τα ποσά , δεν θα χρειαζόταν για παράδειγμα η κυβέρνηση να κόψει τη χορήγηση του ΕΚΑΣ στους ηλικίας 60-65 ετών ή να αυξήσει τις εισφορές του ΟΓΑ.
Αντίστοιχες διασταυρώσεις θα γίνουν και με το Ε9 όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία, που θα τους κτυπάει την πόρτα για να τους αναγκάσει να τα πληρώσουν προκειμένου να μην τους κατασχέσει την περιουσία.

Μ. Χριστοδούλου
www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Ρε δε πληρώνουμε, το καταλάβατε ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: