Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!


 Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αέρα με το δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό,στο ραδιοφωνικό σταθμό maximum FM 93,6, ο Δ. Καζάκης αναφέρεται στις δρομολογημένες εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία, και εφιστά την προσοχή των ακροατών (αλλά και όλων ημών), προτρέποντάς μας να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με οτιδήποτε καλούμαστε να υπογράψουμε ή να συμφωνήσουμε με οποιαδήποτε τράπεζα στο προσεχές διάστημα.
Σύμφωνα με το γ.γ. του ΕΠΑΜ, οποιαδήποτε σύναψη συμφωνίας για δάνειο ή διακανονισμός δανείου αυτή την εποχή, για έναν πολίτη που επιθυμεί να βρει κάποια οικονομική ανακούφιση, ισοδυναμεί με οικονομική αυτοχειρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: