Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Ράιχενμπαχ



Φωτογραφία για Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Ράιχενμπαχ
Μετά από αίτημα της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Βουλής συνάντηση αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης, Χορστ Ράιχενμπαχ. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιάννης Μηλιός. 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης και η υπεύθυνη του γραφείου της Task Force στην Αθήνα κα Ζωρζέτα Λάλη.


Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κρίση λαμβάνει επικίνδυνες κοινωνικές διαστάσεις, καθώς πλήττει ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού. Μάλιστα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κ. Ράινχεμπαχ να συμπεριλάβει στην έκθεσή του ειδικό κεφάλαιο που θα αφορά στις κοινωνικές επιπτώσεις της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα. 
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η εφαρμογή του προγράμματος της εσωτερικής υποτίμησης όχι μόνο δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις ανάκαμψης, αλλά οδήγησε σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και λήψης νέων μέτρων, πλήττοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η υλοποίηση άμεσων μέτρων για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών δράσεων, από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, αποτελεί ζήτημα επείγουσας προτεραιότητας για να ανακοπεί η καθοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να έχει σταθερές επαφές με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Στη συνάντηση έγινε ευρύτερη ανταλλαγή απόψεων για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο των πάγιων διατυπωμένων θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένη την άποψή του για την αποτυχία του υλοποιούμενου προγράμματος στο δημοσιονομικό και αναπτυξιακό πεδίο. 
ΝΝ
Σημ.axinosp:Εκτός από το ότι μίλησε με τον Ράιχενμπαχ ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζοντας τον  θεσμικό ρόλο του ως Γκαουλάιντερ μας δουλεύουν κιόλας ότι πέτυχε να μας συμπεριλάβει στην έκθεση του και μάλιστα σε ειδικό κεφάλαιο το πως ωραία μας γαμάει η Τρόικα μαζί με την κυβέρνηση και από σήμερα με την αναγνώριση του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ρε σεις εκεί στην Κουμουνδούρου δεν πάτε να γαμηθείτε που το παίζεται και αντιμνημονιακοί λαμόγια του Κερατά !! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ 4 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΨΑΡΙΑΝΟ ΔΗΛΑΔΗ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.
ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΤΟΛΗ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Ε.Π.Α.