Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΙΣ 28-9-2012Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Δελτίο Τύπου

Την ώρα που η χώρα μας ποδηγετείται και λεηλατείται από ένα συμπαγές σύμπλεγμα εχθρικών αντιλαϊκών δυνάμεων, ντόπιων και ξένων, καθήκον μας είναι να αντιτάξουμε έναν Ενημερωμένο, Ενωμένο και Αποφασισμένο λαό ικανό να αντισταθεί και να νικήσει.

Στις 28 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε μαζί με άλλες δυνάμεις Ημερίδα-Ανοιχτή Συζήτηση για τον Συντονισμό και την Αναβάθμιση των Κοινωνικών Αντιστάσεων μέσα στη νέα πραγματικότητα μετά τις εκλογές και εν όψει των σκληρότερων αγώνων που έρχονται.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9, στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ.

Στην συζήτηση συμμετέχουν κινήματα, αντιμνημονιακά κόμματα και πρωτοβουλίες πολιτών.

Καλούμε όλους τους Επαμίτες και Επαμίτισσες, μέλη και φίλους, να παραβρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά.


24-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: