Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν ψοφάει ο γάιδαρος καυλώνει.....


Όταν ψοφάει ο γάιδαρος καυλώνει, έτσι λένε στο χωριό μου.
Αυτό το κλίμα ευφορίας και καλής διάθεσης όλων, ευρωπαίων και ΔΝΤ, απέναντι στην Ελλάδα, που μέχρι προχτές δεν θέλανε ούτε να θυμούνται πως υπάρχει, μόνο μία κατάληξη μπορεί να έχει. Την χρεοκοπία.

Διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι αφού καμία δομική μεταβολή δεν έχει λάβει χώρα παρά μόνο λόγια για νέους φόρους, νέες περικοπές, νέα ύφεση, το καλό κλίμα που δήθεν δημιουργήθηκε είναι μονάχα για τα μάτια των αμερικανών ψηφοφόρων, όπως ζήτησε επιτακτικά πριν μερικές εβδομάδες ο Ομπάμα. Βέβαια αυτός τη βρήκε από τους εσωτερικούς του αντιπάλους και όχι από την Ευρώπη αλλά μάλλον αυτό το είχε δεδομένο.
Με λίγα λόγια αυτή την περίοδο ισχύει το με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Καλλιεργείται υποκριτικά ένα καλό κλίμα που πρώτον δεν επηρεάζει τον υποψήφιο Ομπάμα και δεύτερον δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το μεγάλο μπαμ. Διότι το μπαμ πάντα έρχεται όταν η πλέμπα δεν το περιμένει. Μέχρι τις αρχές Νοέμβρη η Ελλάδα δια στόματος Σαμαρά, Στουρνάρα και παπαγάλων θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα ψηφιστούν κι αυτά τα μέτρα και θα αναμένουμε να δούμε την αχτίδα φωτός που τόσο ηλίθια δήλωσε χτες πως βλέπει για πρώτη φορά ο Βεστρβέλλε την ώρα που όλος ο ευρωπαϊκός νότος ήταν στους δρόμους, αλλά θα ακούσουμε το οριστικό τέλος.
Όποιος έχει αμφιβολία επ’ αυτού ας σκεφτεί αν έχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα που να δικαιολογεί μια τέτοια αλλαγή κλίματος. Ας σκεφτεί και πώς είναι δυνατόν να σωθεί μια οικονομία όταν ξεπουλάει τις κερδοφόρες επιχειρήσεις της (π.χ. ΟΠΑΠ) ή όταν “σκοτώνει” μέχρι και κτίρια, τα οποία ύστερα θα τα ενοικιάζει από αυτούς στους οποίους τα πούλησε (π.χ. ΓΑΔΑ).
Ξεπουλάμε ό,τι προλάβουμε και εξαθλιώνουμε τον έλληνα πολίτη όσο μπορούμε με τους νόμους που θα ψηφίσουμε ως τις αρχές Νοέμβρη, πουλώντας ταυτόχρονα και την παραμύθα του καλού κλίματος και της αχτίδας φωτός που διαφαίνεται και δυο τρεις μέρες πριν το μπαμ καβαλάμε ένα αεροπλάνο και πάμε στον Ομπάμα (όπως έχει πάει ήδη ο ΓΑΠ και μάλλον νοίκιασε δωμάτιο για μελλοντική συγκατοίκηση πάλι με τον Σαμαρά). Όλα κινούνται βάση σχεδίου. Το είπε άλλωστε χτες και ο Στουρνάρας: Πρέπει να έχουν όλα τελειώσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: