Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΦΙΑΣ

Επιτέλους η Σκατί Αυγή έχει αρχίσει να δείχνει το σάπιο μούτρο της πίσω από την δήθεν αντιμνημονιακή της μάσκα.

 Μετά από επερώτηση νεοναζί βουλευτού η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε υπέρ της κρατούσας ληστοθρησκείας, συλλαμβάνοντας έναν άπιστο ιθαγενή για “κακόβουλη βλασφημία”. 

Θύμα του ιθαγενούς υπήρξε ο ιερός …Γέρων που συνομιλούσε με τις σαύρες.

Η υπόθεση θα ήταν για γέλια, αν η κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την χώρα αυτοί οι αλήτες δεν ήταν τόσο τραγική.  Το ότι η μαφία των χατζηελλήνων κοτζαμπάσηδων έχει αρχίσει να γίνεται επιθετική δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Οι βάσεις του νέου εμφυλίου έχουν τεθεί και τώρα βάφονται και συναρμολογούνται τα σκηνικά. 

Πατριωτάκια πάρτε το χαμπάρι: Δεν υπάρχουν ψυχικά υγιείς Έλληνες Χριστιανοί. Ούτε πατριώτες μέσα στο Σκυλοβούλιο. Ή το ένα είσαι ή το άλλο.

Ανοίξτε τα βιβλία και διαβάστε ιστορία, ρωτείστε αυτούς που ξέρουν και ανοίξτε τα μάτια σας.

 
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: