Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

H καταστροφική πορεία της Ελλάδος έχει ήδη πάρει θέση για το salto mortale. Και πρώτοι το ξέρουν οι εθνοπροδότες, οι υπηρέτες των νεοκατακτητών της Πατρίδας μας. Το σχέδιο το υπηρετούν πειθήνεια. Προσποιούνται αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, μοιράζοντας αφειδώς κούφιες ελπίδες περί ανάπτυξης που έρχεται και για έξοδο από το τούνελ, αλλά οι πομφόλυγες που εκτοξεύουν έχουν ήδη ...σκάσει από τα γεγονότα που τους έχουν ξεπεράσει. 
Ο Στουρνάρας σε συνέντευξή του ήδη αναγκάστηκε να προετοιμάσει το έδαφος για τα νέα μέτρα που έρχονται τον Σεπτέμβριο, με την άφιξη της τρόικας!  O Σόϊμπλε την ίδια ώρα είπε ότι η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν έχει ανέβει  το βουνό!
Η ανάπτυξη που υποσχέθηκαν οι πολιτικοί ταγοί μας από το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το success story του Σαμαρά γίνεται ήδη thriller story με εφιαλτικό φινάλε. 
Το ολοκαύτωμα έρχεται το φθινόπωρο. Θα πρόκειται για ανείπωτη καταστροφή για τον τόπο, για τους Έλληνες και τις μελλοντικές γενιές. Η Κύπρος που υπέστη το μεγάλο σοκ θα φαντάζει ως παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που έρχεται για την Πατρίδα μας. 
Θα ρημάξουν τους Έλληνες με αρπαγή της περιουσίας τους και ταχύτατο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 
Αντί αυτή την ύστατη ώρα, τα ξεπουλημένα ανδρείκελα να φύγουν από την καρέκλα της εξουσίας, προτιμούν να σφίξουν την τελευταία θηλιά. Να ρίξουν τη χαριστική βολή. 

Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: