Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ Eυρωβουλευτές KKE "σώζουν" golden boys

Οι fund managers της Ευρώπης θα πρέπει σε τελική ανάλυση να ευχαριστήσουν τους δυο «σταλινικούς» 'Ελληνες ευρωβουλευτές για το γεγονός ότι «γλίτωσαν» από την επιβολή πλαφόν στην παροχή μπόνους, υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.
Οι δύο κομμουνιστές ευρωβουλευτές, Γιώργος Τούσσας και Χαράλαμπος Αγγουράκης, θα συνέτριβαν τον καπιταλισμό και τις όποιες διατάξεις που θα μπορούσαν να προστατέψουν τους επενδυτές, σχολιάζει με ειρωνική διάθεση η βρετανική εφημερίδα.
Αντ' αυτού, αποτελούν τις μισές ψήφους μιας πολιτικής νίκης που αποτελεί ορόσημο για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, διαλύοντας ένα σχέδιο για την επέκταση των περιορισμών στις αμοιβές πέραν του τραπεζικού κλάδου.
«Αυτοί οι Σταλινικοί, ήταν το μισό πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sven Giegold, μέλος των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο των οποίων η πρόταση για καταστολή των μπόνους και των προμηθειών απόδοσης, καταψηφίστηκε.
Η Sharon Bowles, η οποία προεδρεύει της Επιτροπής Οικονομικών και καταψήφισε την πρόταση για την επιβολή πλαφόν, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο εφησυχασμού. «Η χρηματοπιστωτική βιομηχανία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχουν συνέπειες όταν αγνοείται το ευρωκοινοβούλιο. Μπορεί αυτή τη φορά να γλίτωσαν από την επιβολή του πλαφόν, ωστόσο αν η πρόταση επανέλθει, κανείς δεν θα σταθεί στο πλευρό τους», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαψεύστηκε από το ΚΚΕ και ο συντάκτης της «είδησης» παραδέχτηκε το σφάλμα του στο Twitter (1ο tweet, 2o tweet).

axinosp είπε...

διάβασε καλά τα Tweet και θα δεις ότι τη μία φορά ψήφισαν οχι και την άλλη ναι !!!!!!!!
Κοινώς την κάνανε τη Μαλακία !!