Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΕ: Διορία 3 ημερών για την Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει διορία τριών ημερών για να επαναβεβαιώσει στους δανειστές ότι μπορεί να υλοποιήσει τους όρους που συνοδεύουν το πακέτο διάσωσης, προκειμένου να λάβει την επόμενη δόση του δανείου, σύμφωνα με δηλώσεις τεσσάρων αξιωματούχων της ευρωζώνης στο Reuters.



Όπως ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα, υπάρχει μια γενική δυσαρέσκεια για την πρόοδο που σημειώνει η χώρα σε θέματα που αφορούν την μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, όπως ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός και οι υπηρεσίες υγείας.
«Όλοι συμφώνησαν ότι η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει αποτελέσματα πριν το Eurogroup της Δευτέρας. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει πρόοδος μέχρι την Παρασκευή», σημείωσε η δεύτερη πηγή.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσουν στις 8 Ιουλίου και να συζητήσουν την κατάσταση στην Ελλάδα.
Για να πιέσουν την Αθήνα να παρουσιάσει αποτελέσματα, η τρόικα ενδεχομένως να αρνηθεί να πληρώσει ολόκληρο το ποσό της δόσης εφάπαξ, και να το διασπάσει σε τρεις μηνιαίες δόσεις, σημειώνει το πρακτορείο.
«Είναι μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση», ανέφερε Έλληνας αξιωματούχος που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις. «Κινούμαστε γρήγορα για να κλείσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα θέματα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο' Κόνορ: Συμφωνία μέχρι το Eurogroup

Την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία στο eurogroup τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, λέγοντας ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πριν από το Eurogroup της Δευτέρας πρέπει να υπάρχει συμφωνία, δήλωσε ο Σάιμον Ο' Κόνορ μεταδίδει το real.gr, ενώ σε ότι αφορά την καταβολή εξ ολοκλήρου της δόσης των 4,1 δισ. (το μερίδιο της ΕΕ) παρέπεμψε στους 17 υπουργούς Οικονομικών.
 Euro2Day
Σημ.axinosp:Έρχεται κούρεμα καταθέσεων με χίλια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: