Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Απογοητευτικός Ηλιακός ΚύκλοςΤο πιο αδύναμο κύκλο ηλιακών καταιγίδων εδώ και 50 χρόνια παρατηρούν οι επιστήμονες του ΝΟΑΑ μας λέει το SpeaceWeather !!
Βέβαια περιμένουν με ιδιαίτερη ανησυχία το δεύτερο peak του Ηλιακού μάξιμουμ το οποίο αναμένουν επίσης να είναι και αυτό αδύναμο.
Οι ίδιοι όμως όπως αναφέρουν,έχουν υπάρξει ηλιακοί κύκλοι αρκετά αδύναμοι, όπως του 1859,
που οι ηλιακές εκρήξεις κατέστρεψαν όλο το δίκτυο του Τηλέγραφου, της μόνης έως τότε ηλεκτρικής κατασκευής στο πλανήτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: