Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Απολύσεις ιερέων ζητάει η Τρόικα

Αν και όλα έδειχναν πως η κυβέρνηση έχει ικανοποιήσει με το πολυνομοσχέδιο όλες τις απαιτήσεις της Τρόικας -ώστε να εκταμιευτεί η δόση-, η Τρόικα ζητάει τώρα να τεθούν σε διαθεσιμότητα και 8 χιλιάδες ιερείς, αφού είναι δημόσιοι υπάλληλοι και τεμπελιάζουν ψέλνοντας.

Η Τρόικα ζητάει ουσιαστικά την απόλυση 8 χιλιάδων ιερέων -για να σταλθεί στην ελληνική κοινωνία το μήνυμα πως κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν είναι στο απυρόβλητο- αλλά η κυβέρνηση αντιδράει σθεναρά, με την δικαιολογία πως θα μείνουν αφύλαχτα τα παγκάρια και μπορεί, αντί για τους παπάδες, να παίρνουν τα λεφτά τίποτα αλήτες.

Μπροστά στην επιμονή της Τρόικας για απολύσεις ιερέων, η κυβέρνηση επανήλθε με την πρόταση να περάσουν οι ιερείς από τις εκκλησίες στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε πως οι ιερείς μπορούν να γίνουν αστυνομικοί αλλά θα πρέπει να πετάξουν τα ράσα, να ξυρίσουν τα μούσια, να κόψουν τις κοτσίδες και να σταματήσουν να φωνάζουν ο ένας τον άλλον με γυναικεία ονόματα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πρότεινε οι ιερείς να γίνουν στρατιωτικοί ιερείς, ώστε ο κάθε Έλληνας αξιωματικός να έχει τον προσωπικό του εξομολογητή.

Ισχυρές είναι οι αντιδράσεις της Ιεράς Συνόδου στο αίτημα της Τρόικας για απολύσεις ιερέων, ενώ ο Μητροπολίτης Μπανανίας Αργόσχολος απείλησε πως οι ιερείς θα κόψουν τους αγιασμούς, τα ευχέλαια και τα μνημόσυνα, ενώ θα βαράνε τις καμπάνες στον ρυθμό του Bandiera Rossa.

Ιερέας που θέλησε να διατηρήσει την ανυπαρξία του δήλωσε πως οι ιερείς θα αντιδράσουν δυναμικά και με την βοήθεια του Θεού θα τους γαμήσουν την Παναγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: