Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Πιο ..”success story” πεθαίνεις!


Μα καλά, ο Σόιμπλε δεν ήταν αυτός που την προηγούμενη εβδομάδα από την Αθήνα μιλούσε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι το πρόγραμμα πηγαίνει καλά και εξήρε τις προσπάθειες της κυβέρνησης;
Τι άλλαξε και μια εβδομάδα μετά η ίδια η Γερμανία και το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας «μπλόκαρε» την εκταμίευση της δόσης, μιλώντας για τα προαπαιτούμενα της κυβέρνησης (που έχουν ήδη συμφωνηθεί), αλλά και για τον αριθμό ΦΕΚ που δεν είχε πάρει το ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο; (πήρε αριθμό τα μεσάνυχτα).
Έχει δεν έχει πρόβλημα η Ελλάδα με τη δόση, το ζήτημα είναι ένα: αυτή η κίνηση δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: