Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

"Στη χειρότερη περίπτωση, θα εκδώσουμε περισσότερα t-bills"

Λίγο νωρίτερα, το Reuters επικαλούμενο αξιωματούχο του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, ανέφερε ότι η Ελλάδα αναμένει να καταλήξει σε συμφωνία με τους ξένους πιστωτές μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας για όλα τα θέματα εκτός από τις μεταρρυθμίσεις του δημοσίου τομέα.

 Ο αξιωματούχος, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, προσπάθησε να κατευνάσει τις ανησυχίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν η Ελλάδα δεν λάβει τις δόσεις εγκαίρως, δηλώνοντας ότι «στο χειρότερο σενάριο», θα μπορούσε να εκδώσει επιπλέον t-bill. «Δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου», τόνισε η ίδια πηγή στο πρακτορείο.
 «Στο χειρότερο σενάριο, θα πρέπει να αυξήσουμε την έκδοση των εντόκων, θα καθυστερήσουμε την αποπληρωμή των καθυστερούμενων και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω μειώσεις των πληρωμών».

 Το πρακτορείο Reuters επισημαίνει ότι η Αθήνα έχει «χάσει» την προθεσμία του Ιουνίου για να τοποθετήσει 12.500 δημοσίους υπαλλήλους σε σχήμα κινητικότητας, σύμφωνα με το οποίο είτε μεταφέρονται είτε απολύονται σε ένα χρόνο.
 Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δανειστών της όπως αυτές έχουν τώρα. ....
capital
Σημ.axinosp:Η καθυστέρηση της πληρωμής των καθυστερούμενων εντόκων γραμματίων και η αύξηση της έκδοσης νέων εντόκων γραμματίων δηλαδή μπουκώνω την αγορά με χαρτούρα χωρίς να μπορώ να τα αποπληρώσω λέγεται ανάπτυξη και όχι χρεοκοπία .
Γιαυτό επειδή αυτή η τακτική του Σαμαρά-Στουρνάρα μου αρέσει  θα πάω από αύριο σε όποια Δημόσια υπηρεσία χρωστάω μαζί με τον ΟΑΕΕ και θα τους μπουκώσω ακάλυπτες επιταγές, χωρείς να κινδυνεύω με βάση τις δηλώσεις των αξιωματούχων  του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών,
να πάω φυλακή για απάτη !!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: