Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Ο καλύτερος διαφημιστής της Χρυσής Αυγής, είναι με διαφορά ο…Καμίνης!Να το πληρώνανε τον Καμίνη τέτοια διαφήμιση στην Χρυσή αυγή δεν θα έκανε.

Και εξηγούμαι, αν γινόταν η διανομή της Χρυσής αυγής χωρίς την παρέμβαση Καμίνη, θα μαζευόταν 300 άντε 500 υποστηρικτές της, θα το αναρτούσαν και στο διαδίκτυο οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι και θα τελείωνε το πανηγύρι.
Με την παρέμβαση Καμίνη όμως τι συνέβη;

μάθανε για την διανομή χιλιάδες που πριν δεν θα γνώριζαν τίποτα
Θα μαζευτούν χιλιάδες είτε για να πάρουν τρόφιμα είτε για να στηρίξουν την κίνηση
και φυσικά η ενέργεια εκτός ότι θα επικοινωνηθεί παντού, θα συζητιέται για ημέρες.

Τι φαντάζονται στο επιτελείο του Καμίνη;
πως στο άκουσμα ότι εμποδίζεται η διανομή, οι Έλληνες θα πουν καλά έκανε στους φασίστες; ή εν μέσω τέτοιας κρίσης θα πούνε τι κάνει ο βλάκας; γιατί δεν αφήνει να πάρει ο κόσμος που δεν έχει ούτε τα απαραίτητα ένα πιάτο φαί;

Αυτά που κάνει, το συμβουλεύουν ή είναι βλακείες που τις σκέφτεται μόνος του;
και τι πιστεύει ότι έκανε; πιστεύει πως έτσι ξεγυμνώνει τις προθέσεις της Χρυσής Αυγής; η μήπως για μια ακόμη φορά θα αυξήσει τα ποσοστά της;

Τελικά αυτός ο κύριος τι ρόλο βαράει; από την μία αφήνει να γκετοποιείται η πόλη ολοένα και περισσότερο και από την άλλη βγάζει τους Έλληνες στα κάγκελα;
προσπαθώντας να στείλει προς την ακροδεξιά ακόμη και τον τελευταίο Έλληνα που έχει μένει στην Αθήνα;

Το χειρότερο από όλα είναι πως στην ολοφάνερη πλέον ηλίθια τακτική Καμίνη παρασύρεται και η κυβέρνηση που αδυνατεί να καταλάβει πως αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορούσε να το κάνει αν δεν χρειαζόταν. Με λίγα λόγια βρίσκει και το κάνει. Αν δεν υπήρχε ανάγκη δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Αν δεν είχαν απομονωθεί οι Έλληνες από τις κοινωνικές υπηρεσίες που για άγνωστους λόγους εξυπηρετούν συνήθως μόνο αλλοδαπούς τότε οι τακτικές της Χρυσής Αυγής θα έβρισκαν σε τοίχο.

Ένα έχω να πω, ΞΥΠΝΑΤΕ, ο Καμίνης αν τα βρει σκούρα θα γυρίσει στην Αμερική. Εδώ όμως τα πράγματα θα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και φυσικά τα πάντα θα έχουν παραδοθεί στην Χρυσή Αυγή και δυστυχώς θα φτάσουμε στο σημείο να είναι…μονόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια: