Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η συνωμοσία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο – Tι θα γίνει σε 62 μέρες;





Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί εδώ και λίγες μέρες το διαδίκτυο, η οποία εξελίσσεται σε μια έντονη συνωμοσιολογία.

Από το 2010 στο YouTube υπήρχε ένα κανάλι με την ονομασία Pronunciation Book, το οποίο δημοσίευε βίντεο για το πώς προφέρονται ορισμένες δύσκολες λέξεις της αγγλικής. Το κανάλι είχε δημοσιεύσει 700 βίντεο και είχε 27.000 συνδρομητές, ενώ είχε αποκτήσει και έναν λογαριασμό-παρωδία.

Όλα όμως άλλαξαν πριν από 16 μέρες…

Το βίντεο που ανέβηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου είχε θεωρητικά σκοπό να μάθει στον κόσμο πώς προφέρεται ο αριθμός 77 με τον αριθμό με έντονους μαύρους χαρακτήρες να εμφανίζεται στην οθόνη σε ένα λευκό φόντο. Όμως ο ομιλητής δεν εστίασε σ’ αυτό, αλλά είπε: «Κάτι πρόκειται να γίνει σε 77 ημέρες».

Την επόμενη ημέρα ο αριθμός έγινε 76 και το μήνυμα ήταν: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1183 μέρες». Την τρίτη μέρα ο αριθμός έγινε 75 και το μήνυμα ήταν :«Είμαι τώρα ξύπνιος. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω πια λέξεις».

Από εκείνη τη στιγμή και κάθε μέρα ανεβαίνει ένα βίντεο με έναν αριθμό λιγότερο και ένα διαφορετικό ηχητικό μήνυμα με μια αντίστροφη μέτρηση με κατάληξη στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάθε μήνυμα τελειώνει με τη φωνή να λέει: «κάτι θα γίνει σε … μέρες».

Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε ήταν της μέρας 62 με το μήνυμα: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της», ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται και το βίντεο για την 61η μέρα.

Φυσικά μετά από αυτά τα βίντεο, η συνωμοσιολογία γύρω από τι μπορεί να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο για την ανακοίνωση κάποιας ταινίας (κάποιοι λένε για το Battlestar Gallactica) ή βιβλίου, αν και θα ήταν κάπως υπερβολικό να περιμένει κάποιος 3 χρόνια για να κάνει τελικά μια τέτοια αποκάλυψη. Φυσικά, οι δημιουργοί του λογαριασμού θα μπορούσαν να τον έχουν πουλήσει για εμπορικούς σκοπούς. Αλλά από την άλλη το είχαν δημιουργήσει απλώς για να προφέρουν λέξεις για τρία χρόνια;

Φυσικά, οι θεωρίες ξεφεύγουν ακόμα πιο πολύ. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα κανάλι επικοινωνίας κατασκόπων, άλλοι λένε ότι ο αρχικός εμπνευστής για χρόνια είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου και τις τελευταίες μέρες έχει συνέλθει και απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό, ενώ υπάρχουν και ακόμα πιο «τρελές» θεωρίες!

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν ανάλυση της φωνής με σπεκτρόμετρο για να δούνε αν υπάρχει κάποιοι κρυμμένο μήνυμα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Οι χρήστες του 4chan.org, προσπάθησαν να εντοπίσουν την τοποθεσία της «φωνής». Μετά από έρευνα που βασίσθηκε σε εξωτερικούς ήχους που ακούγονται στα βίντεο όπως σειρήνες αστυνομίας και κεραυνοί , οι περισσότεροι καταλήγουν ότι το πρόσωπο μυστήριο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Τα μηνύματα όλων των ημερών από την 77η έως την 62η:

77: «Κάτι πρόκειται να συμβεί σε 77 μέρες»

76: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1.183 μέρες»

75: «Είμαι ξύπνιος τώρα. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω λέξεις πια».

74: «Έχω ένα λεπτό, άσε με να σου πω τι νομίζω ότι συμβαίνει»

73: «Η ένταση μεταξύ των συνοικιών έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες»

72: «Μπορείς να το δεις στις αγορές. Ο καθένας είναι έτοιμος για την καταιγίδα»

71: «Τραγουδούν ένα νέο τραγούδι στους δρόμους του Zone»

70: «Έχω πολλές πληροφορίες να μου κρατήσουν συντροφιά»

69: «Κανένας δεν είναι έτοιμος. Εκείνος παρακολουθεί τις αγορές»

68: «Δεν μιλώ για καταστροφή. Μιλώ για ένα ερωτικό τρίγωνο»

67: «Πέσαμε μέσα στη ζούγκλα για ένα καλοκαίρι εγκλήματος»

66: «Ήμασταν νέοι ήρωες, υπέροχοι ψεύτες»

65: «Κλείσε τα φώτα και πιες ένα παγωμένο ποτήρι νερό»

64: «Κανένας δεν τραγουδά, κάθε μέρα είναι ίδια»

63: «Έπρεπε να έχουμε ακούσει τον αρχηγό»

62: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της»


Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

62.Έχω μια τρελή φαγούρα στ'αρχίδια.Λέω να τα ξύσω

Ανώνυμος είπε...

Ξύστα με κασμά
γιατί με τη τσουγκράνα
αφήνει κενά

Ανώνυμος είπε...

ρε αχινέ έχεις λαλήσει τελείως;