Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... YES Μετά το ΔΝΤ η Ουγγαρία διασύρει και την Ε.Ε. - Επιβάλλει δικούς της όρους

Απέσυρε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη νομική προσφυγή της εναντίον της Ουγγαρίας για τον ειδικό φόρο που επέβαλε η δεξιά κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Η ενέργεια αυτή συνιστά αναμφισβήτητα νίκη της κυβέρνησης, η οποία υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού και αντιδρά στα μέτρα λιτότητας και εκθέτει σαφώς την Ε.Ε. Πρόκειται για ένα νέο διασυρμό της τρόικας, μετά από αυτόν που υπέστη από την Ουγγαρία το ΔΝΤ.

Η άτακτη υποχώρηση της Ε.Ε. έγκειται στο ότι σε παλαιότερη παρόμοια υπόθεση στη Γαλλία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε αποφανθεί υπέρ της γαλλικής κυβέρνησης.

Υπήρχε δηλαδή προηγούμενο δεδικασμένο και ήταν βέβαιο πώς η Ε.Ε. θα «σπάσει» τα μούτρα της, θέτοντας σε ακόμη μεγαλύτερη αμφισβήτηση τις πολιτικές που εφαρμόζει σε χώρες όπως η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση Ορμπάν εφαρμόζει δικό της πρόγραμμα και όχι αυτό που επιχειρούν να τις επιβάλουν οι Βρυξέλλες με σκοπό την ελάφρυνση των πολιτών και την επιβάρυνση των επιχειρήσεων.

Σε αυτή την πολιτική εντάσσεται ο έκτακτος φόρος στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αλλά και η επιβολή υψηλότερου φόρου στις τράπεζες και η εκ νέου κρατικοποίηση ιδιωτικών συνταξιοδοτικών ταμείων με αποθεματικά δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αποφάσεις που έχουν εξοργίσει τους Ευρωπαίους αφού αντιτίθενται στα συμφέροντα των διαφόρων funds και φυσικά όσων θέλουν ευνουχισμένες τις κυβερνήσεις των κρατών και υπόδουλους του πολίτες.

Ο διασυρμός της Ε.Ε. έρχεται λίγα 24ωρα μετά από αυτόν που υπέστη από την Ουγγρική κυβέρνηση το ΔΝΤ. Εκλήθη να κλείσει την αντιπροσωπεία του στη Βουδαπέστη, με τον πρόεδρο της κεντρικής τράπεζας της χώρας Γκιόργκι Μάτολσι να κοινοποιεί στην Κριστίν Λαγκάρντ πώς η Ουγγαρία θα αποπληρώσει τις δόσεις του δανείου ύψους 20 δις έως το τέλος του 2013, αντί του Μαρτίου του 2014.

Κοινός, τους έστειλαν στον αγύριστο.

Στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις είναι «Yes» σε όλα. Εφαρμόζουν πολιτικές εξόντωσης των πολιτών, ανακεφαλαιοποιούν τις τράπεζες με χρήματα του Ελληνικού λαού και κάνουν Business, μοιράζοντας ακίνητα «φιλέτα» και ξεπουλώντας δημόσια περιουσία σε ξένα και εγχώρια συμφέροντα.

Ικανοποιούν τις ορέξεις του Βερολίνου για «αίμα» στο Δημόσιο, με την ανεργία σε ποσοστά ρεκόρ, έχουν μετατρέψει σε κρανίου τόπο την ελληνική οικονομία και όμως ο κ. Σόιμπλε διαμηνύει πώς δεν πρόκειται να πάρετε τη δόση των 2,5 δις ευρώ γιατί δεν έχουν εκπληρωθεί οι 5 από τις 22 προϋποθέσεις.

Όσο σκύβεις τόσο θα… ζητάνε. Είναι η τακτική του αφεντικού στους υποτελείς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: