Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

15 Ιούνη 2011 η Μάχη της πλατείας !!

Πριν λίγο γύρισα από πλατεία Συντάγματος για δεύτερη φορά σήμερα!!
Άφησα τον σύντροφο Χρήστο (Αιθερό), να μας φυλάει τα πλακάτ μας !!
Μέχρι τις 5.30 είχαμε δεχθεί 5 επιθέσεις από τα ΜΑΤ, όλες με μαζική χρήση δακρυγόνων εναντίον μας στην τέντα των 300!!
Αποκρούστηκαν όλες με επιτυχία χάρις στις μάσκες με φίλτρα άνθρακα που είχαμε και οι 15 σύντροφοι !! (Πιο πριν είχαμε αδειάσει το σημείο της τέντας , από τις συντρόφισσες των 300 που μάζευαν τις υπογραφές.)
Οι άνδρες της περιφρούρησης πιασμένοι αλυσίδα, δεχόντουσαν τα μαζικά πυρά των δακρυγόνων από τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ της Κατοχικής Κυβέρνησης.
Από κάποια στιγμή και μετά οι ΜΑΤΑΔΕΣ, προσπαθούσαν να καταλάβουν αυτό το στρατηγικό σημείο χωρίς να τα καταφέρνουν !!
Τα φιλοδωρήματα σε αντικείμενα που δεχόντουσαν από όλο τον κόσμο, που βρισκόταν από πίσω μας, αλλά και από την μεριά της Πανεπιστημίου, βλέποντας την στάση μας, που κρατούσαμε γερά την γωνία μας στο πάνω μέρος της πλατείας, χωρίς να κουνάμε ρούπι, άρχισε να εμψυχώνει τον κόσμο και να αντέχει και αυτός, στις επιθέσεις των ΜΑΤ!!
Αν είχαμε υποχωρήσει από την Τέντα των 300 τελικά μάλλον θα είχαμε χάσει την πλατεία !!
Σημειωτέον για πάρα πολύ κόσμο, αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με δακρυγόνα και επιθέσεις των ΜΑΤ!!
Στο κενό των αστυνομικών επιθέσεων, δίναμε πρώτες βοήθειες σε όλο τον κόσμο, ψεκάζοντας τον με μαλόχ, ή δίνοντας εκατοντάδες μπουκάλια νερού δωρεάν.
Τα δακρυγόνα ήταν τόσο ισχυρά για κάποιους που στην πρώτη επίθεση, μπροστά μου λιποθυμάει και σωριάζεται ο γνωστός μας γιατρός Αντωνίου!! Τον αρπάξαμε με άλλους δύο (Γιατρέ πρέπει να αδυνατίσεις λιγουλάκι!!)και αφού τον συνεφέραμε, τον απομακρύναμε σε πιο ασφαλή τοποθεσία.
Κατά τις πέντε η κατάσταση άλλαξε και η κεντρική μικροφωνική άρχισε να παίζει,
Κρητικά ριζίτικα τραγούδια, ζωντανά παρακαλώ, από μια μπάντα κρητικών που έπαιζαν,
μέσα στους καπνούς των δακρυγόνων, αμέσως όλοι αρχίζαμε να χειροκροτάτε και να ΧΟΡΕΎΟΥΜΕ μπροστά στα ΜΑΤ!!
Το Ηθικό μας έφτασε στα ύψη και η πλατεία άρχισε να ξαναγεμίζει με καινούργιο κόσμο αυτή την φορά!!
Οι εφεδρείες, έφτασαν σε μένα στο πρόσωπο του Χρήστου(Αιθερό), που όπως μου είπε ότι με είδε σε κατάσταση υστερικού ΣΟΚ, να ουρλιάζω και να κλαίω από την συγκίνηση για την νίκη μας που κρατήσαμε την πλατεία Συντάγματος.
Τότε η κατοχική κυβέρνηση κατάλαβε ότι δεν έχει τύχη με μας και απλά τα ΜΑΤ (ΟΠΚΕ) αποσύρθηκαν στις γωνίες της Ερμού και της Βουκουρεστίου και οι μπαχαλάκηδες προς Πολυτεχνείο μεριά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: