Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Υπέρ της διαγραφής του ελληνικού δημόσιου χρέους ο Λαφοντέν

Υπέρ της διαγραφής χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ελλάδας τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Όσκαρ Λαφοντέν, μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.

«Η διαγραφή χρέους θα πρέπει να γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συντεταγμένα» είπε ο κ. Λαφοντέν, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να εκτιμήσει κανείς τους κινδύνους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».

Για τη διαγραφή χρέους της Ελλάδας «είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλα τα πιστωτικά ινστιτούτα των ευρωπαϊκών χωρών, τόνισε. Ταυτόχρονα ο κ. Λαφοντέν ζήτησε να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του το πρόβλημα της υπερχρέωσης με αυστηρό και αποτελεσματικό έλεγχο των τραπεζών.

Άσκησε, επιπλέον, κριτική στα πλεονάσματα εξαγωγών και στο «ντάμπινγκ» μισθών των προηγούμενων ετών, το οποίο αποβαίνει, όπως είπε, σε βάρος των υπολοίπων εταίρων.

Αντίστοιχη πρόταση για διαγραφή χρέους της Ελλάδας, ως λύση για την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα έκανε και ο Σοσιαλδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών Πέερ Στάινμπρικ, στην εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit.
TVXS
Σημ.axinosp:Άρχισε το πανηγύρι των δηλώσεων της διαγραφής χρέους της Ελλάδας.
Οι Σοσιαλιστές έχουν τουλάχιστον λίγο περισσότερο μυαλό από την μαλάκω την Μέρκελ!! Δεν τους έπιασε ο πόνος για την Ελλάδα, απλά καταλαβαίνουν στο που θα καταλήξει και αυτό θα είναι βίαιο και με πολύ αίμα !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο οσκαρ ομιλει δια το αυτονοητον.