Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)

ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Από σήμερα, 29 Ιουνίου 2011, η χώρα τελεί και επισήμως υπό κατοχή!

Από εδώ και μπρος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σαν εκείνη που μαζί με τον φόβο προσπαθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση των δοσίλογων για να ακυρώσει όλα τα κοινωνικά και πολιτικά κεκτημένα που κατέκτησε με αγώνες και αίμα ο ελληνικός λαός κατά το διάστημα της νεώτερης ιστορίας του.

Οι 155 εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων και του ΔΝΤ υπερψήφισαν επωνύμως το «μεσοπρόθεσμο». Αυτή η πολιτική αλητεία είναι υπόλογη και πρέπει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί παραδειγματικά ως κοινοβουλευτική συμμορία προδοτών. Οι απολογητές τους στα ΜΜΕ στρέφουν τα φώτα της δημοσιογραφικής «κριτικής» τους αποκλειστικά στην σφαίρα της οικονομίας, δηλώνοντας την «λύπη» τους για τα σκληρά μέτρα, αλλά τονίζοντας ότι οι 155 προδότες έδειξαν «υπευθυνότητα», αφού κατάφεραν να «εξαγοράσουν χρόνο για να αλλάξουμε». Δηλαδή να γίνουμε ζητιάνοι και δούλοι μέσα στην ίδια την χώρα μας, που αντιμετωπίζεται από τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες σαν υποθηκευμένο οικόπεδο.

Οι «αγορές» χαίρονται, τα χρηματιστήρια «αντιδρούν θετικά», τα «πακέτα σωτηρίας» προς την Ελλάδα δίνουν και παίρνουν. Αντίθετα, οι εκδηλώσεις αγανάκτησης και οργής του λαού ταυτίζονται με τις προβοκατόρικες ενέργειες των «κουκουλοφόρων» και οι δυνάμεις ασφαλείας του ξενόδουλου καθεστώτος χτυπούν με αγριότητα τους αγανακτισμένους πολίτες, προσπαθώντας να διαλύσουν κάθε εστία λαϊκής αντίστασης.

Το κυβερνητικό δίλημμα «μεσοπρόθεσμο» ή «χρεοκοπία» εφαρμόζεται πάνω σε μια κοινωνία που έχει ήδη χρεοκοπήσει ουσιαστικά. Το εγχείρημα όμως δεν εξαντλείται στην εξαθλίωση των Ελλήνων, αλλά στοχεύει στην συστηματική οργάνωση της απόγνωσης ενός πληθυσμού χωρίς ελπίδα και χωρίς πατρίδα, που θα συναινεί μέσα στην απελπισία του στο ξεπούλημα του εδάφους, του υπεδάφους και του δημόσιου πλούτου της χώρας σε εγχώρια και ξένα αρπακτικά.

Είναι αργά για δάκρυα, νωρίς για ανέξοδους λεονταρισμούς που εκτονώνουν με λέξεις την δίκαιη λαϊκή οργή. Η κυβέρνηση του 20% του εκλογικού σώματος δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει αποφάσεις που υποθηκεύουν το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη, οι διακηρύξεις και τα ψηφίσματα των αγανακτισμένων πολιτών (για την διάλυση της Βουλής, την σύγκλιση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, την άμεση δημοκρατία, τον έλεγχο του δημοσίου χρέους κλπ) δεν είναι ώριμα ακόμα να εφαρμοστούν και έχουν την ίδια πάνω-κάτω σχέση με την σημερινή πραγματικότητα όσο οι ψευδο-ταξικές ρητορείες περί του «δικαίου του εργάτη» και τα ευχολόγια «να πληρώσει η πλουτοκρατία για την κρίση».

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση προτείνουμε τον άμεσο συντονισμό όλων των δημοκρατικών οργανώσεων που εκφράζουν την λαϊκή αντίσταση στο μνημόνιο και την διαρκή ζύμωση της δυναμικής της «αγανάκτησης» σε όλη την κοινωνία, έτσι ώστε το «μεσοπρόθεσμο» να μην μπορέσει ποτέ να εφαρμοστεί.

Εμπρός, πολίτες, για σαμποτάζ φορολογικό και γενικευμένη στάση πληρωμών ωσότου τα μέτρα του μνημονίου ακυρωθούν στην πράξη.
Εμπρός, να αναβαθμίσουμε την αντίστασή μας και να οργανωθούμε σε κάθε γειτονιά, κάθε πόλη, κάθε χώρο δουλειάς.
Εδώ και τώρα να διαλυθούν τα κατασταλτικά σώματα (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ κλπ), που δρουν πλέον ως πραιτωριανοί του κατοχικού καθεστώτος ενάντια στους Έλληνες εργαζόμενους που αγωνίζονται στους δρόμους, αλλά και στους ίδιους τους άνδρες και γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας που είναι μαζί τους.

Εμπρός, λαέ!
Υποσχέθηκαν στους «πιστωτές» μας να τους παραδώσουν τους Έλληνες οικονομικά και πολιτικά νεκρούς, ανίκανους να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε τα συλλογικά μας δικαιώματα.
Τους υποσχόμαστε με την σειρά μας, στο όνομα της ιστορία της πατρίδας μας και του λαού της, να τους καταντήσουμε όχι μόνο πολιτικά νεκρούς αλλά να τελειώνουμε μια και καλή με τους εκμεταλλευτές, τους επίορκους και τους προδότες. Αυτό θάναι ο θρίαμβος και η δόξα ξανά του λαού μας!



Για την προσωρινή Επιτροπή Ενημέρωσης του Ε.ΠΑ.Μ.
Γιάννης Παπαμιχαήλ – Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

29 Ιουνίου 2011
Πλατεία Συντάγματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: