Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα του Γ.Παπανδρέου» λέει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης η οποία θα αναλάβει να χειριστεί το θέμα της κρίσης χρέους, επισήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ.

«Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Παπανδρέου και της ελληνικής κυβέρνησης να λάβουν τα δύσκολα, απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας», είπε ο εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε δε ότι «χαιρετίζουμε την κυβέρνηση και τους Έλληνες σε μια ώρα όπου προσπαθούν να
υπερβούν τις δυσκολίες και να ξαναφέρουν την ηρεμία στη χώρα τους βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και συνεχίζοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».

Ο εκπρόσωπος, όπως και την Πέμπτη, επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα καταφέρει να χειριστεί την κρίση.

Τα Νέα
Σημ.axinosp: Μην καρφωνόσαστε τόσο πολύ με τον ΓΑΠ, εντάξει είναι ο τοπικός ρουφιάνος σας, αλλά για πόσο ακόμα ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: