Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Αίγυπτος απέρριψε δάνειο της Παγκόσμιας Τράπεζας: "Δεν θα μας υπαγορευόσουν όρους IMF & WB"!

H κυβέρνηση της Αιγύπτου απέρριψε προσφορά δανείου από την Παγκόσμια Τράπεζα καθώς βρήκε τους όρους του να μην συνάδουν με τα εθνικά συμφέροντα, δήλωσε η υπουργός οικονομικού σχεδιασμού και διεθνούς συνεργασίας Fayza Abul Naga.

Η Αιγύπτια υπουργός πρόσθεσε πως η κυβέρνησή της δεν πρόκειται να αποδεχθεί όρους που υπαγορεύονται από την Παγκόσμια Τράπεζα η΄το ΔΝΤ ειδικότερα από την ανατροπή του πρώην προέδρου της χώρα Hosni Mubarak. Παρόλα αυτά η Fayza Abul Naga δήλωσε πως η Σαουδική Αραβία έδωσε στην Αίγυπτο δάνειο ύψους 200 εκατ. $ και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Καταλάβατε πόσο Προδότες πολιτικούς έχουμε;;
Φυσικά το άρθρο δεν αναφέρει για να μην τσαντιστούμε περισσότερο, ότι το δάνειο στην Αίγυπτο από την Σ.Αραβία είναι άτοκο γιατί με βάση την Σαρία(Ισλαμικό Νόμο) απαγορεύεται ο τόκος σε συναλλαγές χρήματος μεταξύ μουσουλμάνων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: