Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νέο κόμμα… «αγανακτισμένων» βουλευτών φοβούνται στο Μαξίμου!

Φουντώνει το εσωκομματικό αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ.

Το σενάριο να προκύψει ένα νέο κόμμα από τα σπλάχα του ΠΑΣΟΚ, πριν ή μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου έχουν αρχίσει να φοβούνται στο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με όσα συζητούν μεταξύ τους κυβερνητικά στελέχη, τα οποία προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την συμπεριφορά και τους σκοπούς των «ανταρτών» βουλευτών, υπάρχει προβληματισμός και εικασίες περί μαζικών αποχωρήσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που διαφωνούν με το Μεσοπρόθεσμο και γενικά με την οικονομική πολιτική του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τα στελέχη αυτά μάλιστα δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο σχεδιασμός αυτός να οδηγήσει σε δημιουργία νέου κόμματος από τους βουλευτές που θα αποχωρήσουν (;), οι οποίοι αριθμούν του 10 της κοινοβουλευτικής ομάδας!

Tsantiri
Σημ.axinosp:Οταν θα κάνουν εκλογικό μέτωπο οι πραγματικοί¨Αγανακτισμένοι" του Συντάγματος και όχι τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ , θα δείτε τι έχετε να πάθετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: