Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ζακ Ντελπλά Γάλλος οικονομολόγος : οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ

Ο Ζακ Ντελπλά, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος και μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Les Echos», εκφράζει την εκτίμηση ότι το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ και, παράλληλα, καλεί την Ε.Ε. να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα», αναφέρει γλαφυρά ο κ. Ντελπλά και συνεχίζει: «Μόνο που η Ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και τώρα βαρύνεται με τα χρέη του».

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από όσα χρωστούν οι Έλληνες στη Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα τότε θα καταρρεύσουν όλοι», καταλήγει ο Ζακ Ντελπλά.

Το blog των Κυριών
Σημ.axinosp:Ποιος να τα ζητήσει ποιος, ο ΓΑΠ, ας γελάσουμε με τον μαλάκα που μπλέξαμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: