Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δραματική προειδοποίηση Παπαδήμου ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου - Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, ο πληθωρισμός θα φτάσει στο 30% - Επιπλέον 20% η ύφεση της οικονομίας


Νέα, δραματική προειδοποίηση για τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ απηύθυνε μέσω συνέντευξής του στη Wall Street Journan, o πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα έχει ολέθριες συνέπειες: Ο πληθωρισμός θα φτάσει στο 30%, ενώ θα σημειωθεί άνευ προηγουμένου ύφεση, με την επιπλέον συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ να υπολογίζεται στο 20%.
Οι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με το εξής δίλημμα: Έξοδος από το ευρώ ή παραμονή στο ευρώ, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, για να επισημάνει εκ νέου πως η πρώτη επιλογή είναι καταστροφική.
Ο κ. Παπαδήμος τάχθηκε υπέρ της επέκτασης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας.
"Η επέκταση του ελληνικού προγράμματος για τουλάχιστον 1 έτος κρίνεται κατάλληλη επιλογή", επισήμανε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πιστωτική κρίση στην Ελλάδα εξαιτίας της αυξημένης πολιτικής αβεβαιότητας.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Σιγά θα σκίσεις κάνα καλτσόν !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στα αρχιδια μας ρε μουνι παπαδημο συμμοριτη πλαστογραφε.
στο 100% να παει ο πληθωρισμος.
απο ποληθωρισμο κανενας δεν πεθανε.
απο τις προδοσιες σου ομως πεθαινει κοσμος, και μακαρι αυτος ο κοσμος που γονατιζει να σε κρεμασει ρε μπινε μαζι με ολα τα ευρωμπασταρδια που ρημαξανε τον τοπο.