Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Νέα ωμή παρέμβαση Γιουνκερ ένα 24ωρο πριν τις εκλογές!

20120616-130406.jpgΚαλεί τους Ελληνες «να μη γυρίσουν την πλάτη στο ευρώ» και να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!
Μήνυμα της τελευταίας στιγμής από τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μια ημέρα πριν από τις εκλογές, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Kurier.
Το μήνυμα όμως μετατρέπεται σε νέα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, αφού λέει ότι ενδεχόμενη επικράτηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση, κάτι που όπως αναφέρει «δεν αποκλείεται», θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρωζώνη!
Επίσης, μας “συμβουλεύει” ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ δεν θα έχει μόνο οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις για την ίδια τη χώρα, αλλά θα βλάψει ολόκληρη την ευρωζώνη και τονίζει ότι «οι Ελληνες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό».
Σημ.axinosp: Έχει λαλήσει η ΕΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: