Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Φ. Ολάντ: "Η ακύρωση του μνημονίου θα θεωρηθεί ρήξη"


«Η πλήρης ακύρωση του μνημονίου θα θεωρηθεί από ορισμένες χώρες ως ρήξη» τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του MEGA και συμπλήρωσε πως «αν οι Έλληνες δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, υπάρχουν χώρες που θα θέσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ».
«Εγώ δεν θα στηρίξω αυτή την υπόθεση» επισήμανε, εξηγώντας ότι ο ίδιος, έχοντας θέσει την ανάπτυξη ως προτεραιότητα, θα στηρίξει τα αναπτυξιακά μέτρα τα οποία θα έχουν αντίκτυπο και στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι «η ίδια η Ελλάδα θα επιλέξει να παραμείνει στην Ευρωζώνη και να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της» καθώς «τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν ληφθεί, δεν σημαίνει παραμονή στην ίδια κατάσταση».

«Επικαλέστηκα» πρόσθεσε «ενώπιον των ομολόγων μου τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά κονδύλια, τα οποία δεν έχουν απορροφηθεί, να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της Ελλάδας».

Σέβομαι, είπε, τον ελληνικό λαό και την άσκηση του κυριαρχικού του δικαιώματος. Θέλω να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη αλλά, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό προϋποθέτει μια σχέση εμπιστοσύνης.

Ερωτηθείς για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, απάντησε ότι δεν επιθυμεί να ασκήσει πιέσεις, ούτε θα εκφράσει απειλές, ενώ για την στήριξη των ισπανικών τραπεζών, ανέφερε ότι αυτή δεν έγινε «για να χειριστούμε καλύτερα την περίπτωση της Ελλάδας αργότερα».


Ισοτιμία
Σημ. axinosp:Αμήν και πότε ρε Καραγκιόζη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: