Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σε σχέση με τους τραμπουκισμούς στελεχών της Χ.Α.



ΤΟ ΕΠΑΜ καλεί σε συστράτευση κατά του φασισμού που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει και να διχάσει την ελληνική κοινωνία.

Η έκρηξη βίας από στέλεχος της Χρυσής Αυγής, κατά της κ. Λ.Κανέλλη, στελέχους του ΚΚΕ, και της κ. Ρ.Δούρου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, "στον αέρα" τηλεοπτικού προγράμματος, δεν μπορεί παρά να προκαλεί ερωτήματα για την σκοπιμότητα εκείνων που με την ένοχη σιωπή τους, όλο αυτό το διάστημα κατά το οποίο το φαινόμενο του φασισμού κερδίζει έδαφος στη χώρα, προστάτευαν το συγκεκριμένο χώρο στο όνομα της Δημοκρατίας και της ισονομίας στην έκφραση! Νομιμοποιώντας έτσι ένα μηχανισμό τραμπούκων - ναζιστών, γνωστών για τις σχέσεις τους με τον υπόκοσμο και το παρακράτος, ο οποίος πριν και μετά τις εκλογές ξεχωρίζει για τις οργανωμένες και άνανδρες επιθέσεις του.
Είναι τουλάχιστον υποκριτική η έκπληξη που νιώθουν ορισμένα ΜΜΕ και μέρος του πολιτικού κόσμου για την σκοτεινή και βίαιη πλευρά του κ.Κασιδιάρη και των ομοίων του, για τα δικαιώματα των οποίων κόπτονταν μέχρι πρότινος, βάζοντας ζήτημα ίσης μεταχείρισης προβολής και διαλόγου με ανθρώπους η δράση των οποίων έχει ως στόχο την κατάλυση των πολιτικών ελευθεριών, των κοινωνικών αγώνων, της διαφορετικότητας, της ίδιας της Δημοκρατίας.


 Στην αρένα της τηλεθέασης και της σκοπιμότητας, όπως έχουν καταντήσει τα ΜΜΕ, ο ρόλος της Χρυσής Αυγής ήταν εξαρχής προκαθορισμένος: Να προσφέρει θέαμα βίας και άνανδρου προπηλακισμού για να ικανοποιήσει τα πιο χυδαία και σκοτεινά ένστικτα του όχλου. Γιατί όχλο θέλουν τον λαό και όχι συνειδητούς πολίτες έτοιμους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους, τη δημοκρατία και την εθνική τους αξιοπρέπεια.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιληφθεί ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σύμμαχος στους κοινωνικούς αγώνες, για δικαιοσύνη, ευημερία και κατάργηση όλων των ληστρικών συμφωνιών με το ΔΝΤ και την ΕΕ που έχουν υπογράψει οι ελληνικές κυβερνήσεις. Αλλά μια ευρεία και πολύ επικίνδυνη επιχείρηση που προωθείται προσεκτικά, σε όλη την Ευρώπη, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα, όπως την επιβολή πολιτικών άγριας λιτότητας, της κατάργησης δημοκρατικών κεκτημένων, καθώς και τον διχασμό της κοινωνίας προς το συμφέρον της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας. 
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) από την πρώτη στιγμή, που αντιλήφθηκε το μέγεθος που λαμβάνει η εκτροφή του φασισμού στην ελληνική κοινωνία, έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι απέναντι και αλληλέγγυα με όποιον άλλον φορέα, κόμμα, σχηματισμό και πολίτη νιώθει πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια χρόνου ώστε να παραμένουμε απαθείς στην οργανωμένη αναβάθμιση του φασισμού. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε απάντηση και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ότι το έργο αυτό της ανόδου του φασισμού σε μια Ευρώπη που μαστίζεται από οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση, το έχουμε δει στο παρελθόν, γνωρίζουμε τις τραγικές συνέπειες του, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει με αίμα τέτοιες επιλογές, και για αυτό θα γίνουμε ανάχωμα στα σχέδια εκείνων των νοσηρών εγκεφάλων που θέλουν να αναστήσουν το αυγό του φιδιού για να σωθούν από την λαϊκή ετυμηγορία και να μη πληρώσουν για τα πάσης φύσεως εγκλήματά τους κατά του λαού.

Από το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: