Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Roubini: Νάνος η Γερμανία χωρίς το ευρώ


Η Γερμανία χρειάζεται το ευρώ για να επιβιώσει, δηλώνει στην εφημερίδα Bild ο γνωστός οικονομολόγος Nouriel Roubini.
«Χωρίς το ευρώ, η Γερμανία θα ήταν ένας οικονομικός και πολιτικός νάνος σε σύγκριση με τις ΗΠΑ ή την Κίνα», εξηγεί.
«Ως εξαγωγική χώρα, η Γερμανία χρειάζεται το ευρώ και τις ευρωπαϊκές χώρες ως εμπορικούς εταίρους. Επομένως: Κολυμπάτε μαζί ή πνίγεστε μαζί», τονίζει ο Roubini.
Και καλεί τις κυβερνήσεις να δώσουν τέλος στην «τρέλα», όπως την ονομάζει, των περικοπών. Οι κυβερνήσεις πρέπει να μειώσουν τους φόρους και να αυξήσουν τους μισθούς, προκειμένου να τονώσουν την ανάπτυξη, λέει. «Η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να δώσει σε κάθε γερμανικό νοικοκυριό ένα ταξιδιωτικό κουπόνι 1.000 ευρώ. Να μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για διακοπές στις χώρες της κρίσης. Αυτό θα τονώσει την οικονομία. Επιπλέον, όλοι θα πρέπει να λάβουν ένα φορολογικό μπόνους για να αγοράσουν μια παραθεριστική κατοικία στις χώρες του Νότου».
Σημ.axinosp:Να βάλουν το κουπόνι στο κώλο τους οι Γερμαναράδες, αν δεν έχουν ευρώ μην κάνουν το κόπο να πλησιάσουν το Νότο, όσο για σπίτι μην τους μπαίνουν ιδέες γιατί και τα λεφτά τους θα χάσουν και στο κυνήγι θα τους πάρουν οι χωριάτες και δεν θα είναι "Χρυσαυγίτες" !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: