Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Γαλλία: Απολυμένοι απειλούν με ανατίναξη εταιρίας

Οι εργαζόμενοι στην χρεοκοπημένη γαλλική επιχείρηση New Fabris απειλούν ότι θα ανατινάξουν το εργοστάσιο της εταιρείας, εάν οι βασικοί πελάτες της Renault και Peugeot δεν φροντίσουν να τους αποζημιώσουν, όπως αναφέρουν οι «F.T.».

Η New Fabris κατασκευάζει τμήματα για μηχανές αυτοκινήτων, με τους 366 υπαλλήλους της να έχουν καταλάβει το εργοστάσιό της και να έχουν «γεμίσει» με φιάλες αερίου κάπια τμήματά του. Απειλούν, δε, ότι θα το ανατινάξουν έως τις 31 Ιουλίου, εάν Peugeot και Renault δεν φροντίσουν να καταβάλλουν το ποσό των 30.000 ευρώ σε έκαστο εξ αυτών.

Η απαίτηση προς τις δύο γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες οφείλεται στο γεγονός ότι στο εργοστάσιο της New Fabris υπάρχουν παραγγελίες τους αξίας δύο εκατ. ευρώ αλλά και μία νέα μηχανή που ανήκει στην Renault αξίας, επίσης, δύο εκατ. ευρώ.

Στελέχη της γαλλικής κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως οι φιάλες να είναι άδειες και απλά οι εργαζόμενοι να χρησιμοποιούν το έσχατο μέτρο της απειλής, με την ελπίδα να αποζημιωθούν. Πάντως προκειμένου να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο, οι αρχές έχουν αποστείλει στην περιοχή του Chatellerault όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Από την πλευρά τους Renault και Peugeot τονίζουν ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν στις απειλές, υπογραμμίζοντας ότι έχουν καλύψει πλήρως τις υποχρεώσεις τους προς την New Fabris.

"Πράξαμε ότι ήταν δυνατόν", τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Renault, "σαφώς πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου κρίση. Όμως οι εργαζόμενοι ζητούν από λάθος ανθρώπους να τους στηρίξουν".
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/528704/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Η απελπισία και η ανέχεια κάνουν τους ανθρώπους να φτάνουν στα άκρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: