Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η κρίση έφτασε στο ουίσκι

Η Diageo είναι εταιρεία - κολοσσός στην αγορά οινοπνευματωδών, καθώς παρασκευάζει και εμπορεύεται ορισμένες από τις γνωστότερες στην υφήλιο μάρκες ποτών, όπως είναι τα ουίσκι Johnny Walker, J&B, Dimple και Cardhu, το τζιν Tanqueray, η τεκίλα Jose Cuervo, αλλά και η μπύρα Guiness.

Σύμφωνα, πάντως, με ανακοίνωση της εταιρείας, το κλείσιμο του αποστακτηρίου στο Port Dundas της Γλασκόβης, όπου παρασκευάζεται σκωτσέζικο ουϊσκυ δεν είναι επακόλουθο της κρίσης ή άλλων οικονομικών προβλημάτων αλλά μέρος ενός γενικότερου οικονομικού πλάνου. Σε αυτό περιλαμβάνονται επίσης η συγχώνευση τριών εργοστασίων συσκευασίας και η ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες συγκεκριμένων λειτουργιών.

Οι αλλαγές αυτές θα κοστίσουν 120 εκατομμύρια λίρες αλλά εκτιμάται ότι θα φέρουν ετήσια μείωση του κόστους κατα 40 εκατ. λίρες και μακροπρόθεσμα θα ωφελήσουν την εταιρεία. Επίσης σχεδιάζεται αναδιάρθρωση του τομέα της ζυθοποιίας της εταιρείας στην Ιρλανδία (αφορά στη ζυθοποιία Guiness), για περαιτέρω μείωση των εξόδων παραγωγής. Οι ενέργειες της εταιρείας αναμένεται να οδηγήσουν στην απώλεια 500 θέσεων εργασίας, καθώς στις δύο μονάδες που κλείνουν εργάζονται 900 άνθρωποι, με την Diageo να σχεδιάζει την παράλληλη αύξηση των θέσεων εργασίας, κατά 400 άτομα, στη μεγαλύτερη μονάδα τυποποίησης που διαθέτει στην Ανατολική Σκωτία.

Σημειώνεται πως -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Diageo- η Ελλάδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά για το Johnny Walker (πρόκειται για την περισσότερο επιτυχημένη εμπορικά μάρκα ουίσκι), μετά τις ΗΠΑ και τα καταστήματα Duty Free ανά την υφήλιο!

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=59477
Σημ.axinosp:Χαμούρες γιάπηδες κάτω τα χέρια απο το Γιάννη το περιπατητή που θα τον φτιάχνεται φασόν σε εξωτερικούς συνεργάτες , εδώ και τώρα μποικοτάζ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: