Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Verleger: Βλέπει «βουτιά» του αργού στα 20 δολ. το βαρέλι

"Βουτιά» του αργού στα 20 δολάρια το βαρέλι αναμένει μέσα στο 2009 ο Philip Verleger, ακαδημαϊκός και πρώην κυβερνητικός σύμβουλος στις ΗΠΑ, καθώς όπως λέει η ύφεση έχει πλήξει πολύ περισσότερο τη ζήτηση των καυσίμων.

Μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, ο κ. Verleger εκτίμησε ότι τα αποθέματα ύψους 100 εκατ. βαρελιών που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι το τέλος του έτους θα πιέσουν σε χαμηλό 7ετίας τις τιμές του πετρελαίου.
Το 2007 ο κ. Verleger είχε προβλέψει ότι οι τιμές του «μαύρου χρυσού» θα ξεπεράσουν τα 100 δολάρια το βαρέλι. Επεσήμανε εξάλλου ότι οι προμήθειες υπερβαίνουν της ζήτησης κατά 1 εκατ. βαρέλια ημερησίως.
Ο 64χρονος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Calgary και επικεφαλής της PKVerleger LLC, τόνισε ότι "η οικονομική κατάσταση δε βελτιώνεται. Εάν η ύφεση συνεχιστεί, και έχουμε και σχετικά θερμό χειμώνα, θα είναι καταστροφικό για την αγορά πετρελαίου".
Η τελευταία φορά που τα συμβόλαια του αργού διαπραγματευόταν στα 20 δολάρια το βαρέλι, ήταν το Φεβρουάριο του 2002.
Ο Verleger υπογράμμισε ακόμη ότι "ο ΟΠΕΚ δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος των περικοπών στις οποίες πρέπει να προχωρήσει, και που θα πρέπει να ανέρχονται σε περαιτέρω 2 εκατ. βαρέλια ημερησίως".

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13903&subid=2&tag=9360&pubid=12789135
Σημ.axinosp:Κρίμα δεν θα πάει 80 έως 100 δολάρια το βαρέλι όπως λέγανε οι αναλυταράδες των Αμερικάνικων Οικονομικών Ιδρυμάτων , κρίμα . Και τι θα γίνει με το πληθωρισμό που το πετρέλαιο είναι βασικό του στοιχείο ; Μπιλοζήρια που λένε και στα Γκρήκλις δηλαδή αποπληθωρισμός και ξερό ψωμί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: