Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Αιματηρά επεισόδια σε δυτική επαρχία της Κίνας μεταξύ Ουιγούρων και αστυνομίας

Αιματηρές ταραχές σημειώθηκαν στην πόλη Ουρούμτσι της επαρχίας Σιντζάν της δυτικής Κίνας, μεταξύ μελών της εθνοτικής μειονότητας των Ουιγούρων μουσουλμάνων και των αστυνομικών αρχών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από μία ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία και κατέληξαν σε χάος με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις οι νεκροί φτάνουν τους 140 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 800.

Στην επαρχία Σιντζάν οι εθνοτικές διαφορές μεταξύ Ουιγούρων και Χαν οδηγούν συχνά σε ένταση.

Αρχικά, οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από δικαστήριο με αίτημα να ερευνηθεί μία υπόθεση διαπληκτισμού ανάμεσα σε έναν Ουιγούρο και έναν Χαν. Όταν η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει με τη βία την καθιστική διαμαρτυρία, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς, να πηδάνε τα εμπόδια και να σπάνε παράθυρα κοντινών οχημάτων.

Η ένταση επεκτάθηκε σε μεγάλο μέρος της πόλης Ουρούμτσι και περίπου χίλιοι διαδηλωτές έκαιγαν οχήματα και προκαλούσαν καταστροφές, ενώ η αστυνομία προσπαθούσε με δακρυγόνα, μάνικες και πυροβολισμούς στον αέρα να ελέγξει την κατάσταση για ώρες.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά τη μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας και στρατού, τελικά, επικράτησε ηρεμία.

Ουιγούροι αυτονομιστές έχουν σποραδικά διεξάγει εκστρατείες για την ανεξαρτησία της περιοχής τις τελευταίες δεκαετίες και ως εκ τούτου η παρουσία των δυνάμεων ασφαλείας είναι μονίμως ενισχυμένη στην επαρχία Σιντζάν.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1030465
Σημ.axinosp:Πως γίνεται με δακρυγόνα, μάνικες και πυροβολισμούς στον αέρα να έχεις 140 νεκρούς και 800 τραυματίες και όλα αυτά έγιναν για μία υπόθεση διαπληκτισμού ανάμεσα σε έναν Ουιγούρο και έναν Χαν μόνο στη Κινα γίνονται αυτά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: