Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Γυμνές παρθένες οργώνουν χωράφια για να βρέξει

Γυμνές κοπέλες στο Μπιχάρ της Ινδίας, όργωναν τα χωράφια τους και έψελναν αρχαίους ύμνους μετά το ηλιοβασίλεμα, κάνοντας επίκληση στους θεούς για μια μεγάλη βροχή που θα βοηθήσει στην ξηρασία του τόπου.

"Οι χωριανοί πιστεύουν ότι αυτές οι πράξεις θα κάνουν τους θεούς να στείλουν σε αντάλλαγμα βροχές", δήλωσε η εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου του χωριού, Ουπέντρα Κουμάρ. "Αυτό είναι το πιο έμπιστο έθιμο της περιοχής και οι χωρικοί έχουν δώσει όρκο να συνεχίσουν να το κρατούν μέχρι να βρέξει πολύ δυνατά", τόνισε.

Η Ινδία υπέφερε φέτος από την έλλειψη των ζωτικών για αυτήν μουσώνων, γεγονός που προκάλεσε έντονη ξηρασία σε πολλές πολιτείες της .

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=66848
Σημ.axinosp:Άμα στο Εβερεστ δεν έχει πάγους (βλέπε φωτό) λόγω του φαινόμενου του θερμοκηπίου, τότε και παρτούζα να οργανώσεις στα χωράφια με γυμνές παρθένες συγκομιδή δεν έχει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: