Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Πυρετός το σαββατόβραδο στις... γιορτές του σεξ

ΤΗΕ ΙΝDΕΡΕΝDΕΝΤ
CΗΑRLΟΤΤΕ ΡΗΙLΒΥ
11 Ιουλίου 2009

Αν στη Νέα Υόρκη του Sex and the City ο δονητής κρυβόταν στο συρτάρι, το Λονδίνο αποφάσισε πως η θέση του είναι αλλού. Και σίγουρα όχι κάπου σκοτεινά. Οι πωλήσεις των sex toys αυξήθηκαν εντυπωσιακά το τελευταίο διάστημα στη Βρετανία και αυτό πιστεύεται πως είναι ενδεικτικό μιας σύγχρονης τάσης σεξουαλικής απελευθέρωσης των γυναικών. Η οποία κορυφώνεται με τις γιορτές του σεξ...
Η Παλόμα ψάχνει ξανά τη βαλίτσα με τα αξεσουάρ - τις μάσκες για το πρόσωπο με τα φτερά, τις ζαρτιέρες. Παίρνει μάλιστα ένα ζευγάρι σε ασημί και το φορά πάνω από το μπλουτζίν. «Πώς σου φαίνεται;», ρωτά τη φίλη της, κάνοντας μια στροφή. Η Καμίλα είναι κουλουριασμένη ακόμη πάνω στον καναπέ. «Θα είσαι η κουκλάρα της βραδιάς, μωρό μου», της απαντά και συνεχίζει να βάφει τα νύχια της.

Λίγο αργότερα χτυπά το κουδούνι. «Θα είναι τα κορίτσια», φωνάζει η Παλόμα και σε μερικά λεπτά επιστρέφει με την Κλερ, μια κομψή καστανή, και τη μικροκαμωμένη Μπιάνκα με τα πλούσια, μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά. Η Μπιάνκα χαμογελά, καθώς ακούει την Κλερ να παραπονιέται για την εμφάνισή της. Δεν είχε πολύ χρόνο να αφιερώσει στην επιλογή των ρούχων της γι΄ απόψε. «Είσαι νέα σε αυτό, αν όμως μπορώ να μιλήσω εμπειρικά, θα σου πω πως σε λίγο δεν θα σε απασχολεί καθόλου η εμφάνιση». Οι γυναίκες ξεσπούν σε γέλια. «Καλύτερα να ξεκινήσουμε με ένα ποτήρι κρασί...». Η νύχτα της μύησης. Είναι η νύχτα της μύησης για την Κλερ, η οποία, σε ηλικία 32 ετών, είναι η μεγαλύτερη απ΄ όλες. Είναι η πρώτη φορά που θα συνοδεύσει τις φίλες της σε τέτοιου είδους πάρτι. Για την παρέα των τεσσάρων γυναικών είναι μια από τις σημαντικότερες βραδιές της κοινωνικής τους ζωής: είναι η βραδιά του πάρτι των Κilling Κittens, ενός ομίλου με 6.500 μέλη, το 70% των οποίων είναι γυναίκες. Μοναδικός στόχος του η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας. Σύμφωνα με την Παλόμα, που είναι και παλιά στο κλαμπ, αν το πάρτι έχει επιτυχία, μια - δυο ώρες μετά τα πρώτα κοκτέιλ, η συγκέντρωση μετατρέπεται σε πραγματικό όργιο.

Γιατί όμως; Γιατί νέες, ελκυστικές και έξυπνες γυναίκες να αφιερώνουν το σαββατόβραδό τους στην αναζήτηση ομαδικού σεξ; «Ξέρω πως για πολλούς η ιδέα είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή». Στα 28 της η Παλόμα χτίζει μια υποσχόμενη καριέρα στο Σίτι του Λονδίνου και συχνά εργάζεται από τις 7 το πρωί έως τις έντεκα το βράδυ. Έχει έτσι περιορισμένο χρόνο ν΄ αφιερώσει στην αναζήτηση και τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σχέσης. Αλλά το να μην έχει φίλο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στερηθεί το σεξ, «αφού είχα πάντα έντονη διάθεση».

Μετά τα πρώτα ποτά, η βραδιά συνεχίζεται αλλού, μακριά από το διαμέρισμα των κοριτσιών, σε μια έπαυλη στο κεντρικό Λονδίνο. Πίσω από την επιβλητική είσοδο, περίπου 200 άτομα δημιουργούν το κλίμα της βραδιάς. Και τα κορίτσια νιώθουν σαν να βρίσκονται σε χώρο οικείο- είναι φυσικό, 7 στα 10 άτομα είναι γυναίκες, υψηλού μορφωτικού επιπέδου και εμφανίσιμες. Οι άνδρες... παρακολουθούν. Δεν μπορούν καν να βρίσκονται εκεί, αν δεν συνοδεύονται από κάποια γυναίκα. Μάλιστα, από τη στιγμή που φτάνουν στο πάρτι, δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν ούτε βήμα παραπάνω. Μόνο όταν μια «kitten» τους καλέσει για παιχνίδι, μπορούν να βγουν από τα σκοτάδια...

Θέατρο οργίων.
Τις πρώτες δύο ώρες μπορεί ακόμη και να ξεχάσεις γιατί πήγες. Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όμως όλα αλλάζουν. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, βίαια σχεδόν, ο χώρος μετατρέπεται σε θέατρο οργίων. Στο κυρίως σαλόνι με τους τεράστιους καθρέφτες, τα στοιβαγμένα στρώματα τοποθετούνται κάτω, στο κέντρο, ενώ δεκάδες ζευγάρια αλλά και ομάδες στηρίζονται στους τοίχους. Τρεις τρεις, τέσσερις τέσσερις... Κάποιες φορές είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πού σταματά η μια ομάδα και πού αρχίζει η άλλη. Και όλο και περισσότεροι εμπλέκονται. Δεν χρειάζεται πρόσκληση, ούτε και είναι υποχρεωτικό αλλά και κανείς δεν φαίνεται να απορρίπτει κανέναν...
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4526115

Σημ.axinosp:Έχει κάτι το νερό στην Αγγλία ή φταίει ο καιρός ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: