Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Κληρικός έκρυβε το πτώμα ενορίτισσας για να εισπράττει τη σύνταξή της

Ένας κληρικός από το Ουισκόνσιν καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών επειδή απέκρυψε το θάνατο μιας ηλικιωμένης ενορίτισσας και κρατούσε το πτώμα της σε μια μπανιέρα, προκειμένου να εισπράττει τη σύνταξή της.

Στη μακάβρια απάτη συμμετείχαν και μία γυναίκα με τα δύο παιδιά της, τα οποία είχαν εντολή να προσεύχονται για τη νεκρή, ώστε να αναστηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ουισκόνσιν Ράπιντς Τρίμπιουν ο Άλαν Μπάσεϊ ή Επίσκοπος Τζον Πίτερ του Τάγματος της Εκκλησίας της Θεϊκής Βούλησης και η μητέρα των παιδιών, Τάμι Λιούις, πλήρωναν τους λογαριασμούς τους με τη σύνταξη της Μάγκντελιν Αλβίνα Μίντλσγουορθ, η οποία ήταν 90 ετών όταν πέθανε.

Ωστόσο, κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το θάνατο της ηλικιωμένης μόνο για 65 ημέρες, αφού μια συγγενής της, που κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο κληρικός είχε πει στα παιδιά, ηλικίας 12 και 15 ετών, και τη μητέρα τους πως αν προσεύχονταν και είχαν δυνατή πίστη η Μίντλσγουορθ θα ανασταινόταν. Τα παιδιά τιμωρήθηκαν και τα χτύπησαν με ένα ραβδί όταν το πτώμα άρχισε να αποσυντίθεται.

Το δικαστήριο απαγόρευσε επίσης στον Μπάσεϊ να έχει οποιαδήποτε επαφή με τη Λιούις και τα παιδιά της και να μην ξαναχρησιμοποιήσει τον τίτλο του ιερέα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/07/2009_289979
Σημ.axinosp:Εδώ οι Χριστιανοί Παπάδες από το πτώμα του χριστού κάνουν εμπόριο 2000 χρόνια χωρίς να τους πειράζει κανείς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: