Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στο µάτι του κυκλώνα η Αυστραλία

Αντιµέτωπο µε τον ισχυρότερο κυκλώνα των τελευταίων 100 ετών, τον κυκλώνα Γιάσι, βρίσκεται από χθες το Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, λίγες µόλις εβδοµάδες µετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που µετέτρεψαν την πολιτεία σε λίµνη και στοίχισαν τη ζωή 35 ανθρώπων. Οι σκεπές που καταστράφηκαν και τα χιλιάδες νοικοκυριά που έµειναν χωρίςρεύµα ήταν οι πρώτες µόνο αποτιµήσεις των ζηµιών αργά χθεςτο βράδυ, καθώς, όπως εξηγούσαν οι Αρχές, το µέγεθος της καταστροφής θαφανεί µε το πρώτο φως της ηµέρας.

Οπως είχαν προβλέψει οι µετεωρολόγοι, οκυκλώνας Γιάσι, που ανήκειστην υψηλότερη κατηγορία – 5 βάσειτης κλίµακας Saffir - Simson – ως προς την έντασή του, έφθασε στηβορειοανατολική ακτή της Αυστραλίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέµπτης. Τα κύµατα θύελλας έφθασαν ταπερίπου δύο µέτρα, αφήνονταςπερισσότερα από 90.000 σπίτια στο σκοτάδι – αριθµός που αυξανόταν όσο οι άνεµοι δυνάµωναν.

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν εγκαταλείψει τα σπίτιατους και είχαν βρει καταφύγιο σε ένα από τα 20 κέντρα διάσωσης έπειτα από τις έντονες εκκλήσεις των Αρχών τις τελευταίες δύο ηµέρες. «Πρέπει να βιαστείτε. Μην προσπαθήσετε να ετοιµάσετε αποσκευές. Πηγαίνετε να προφυλαχθείτε», τόνιζε στις επίσηµες ανακοινώσεις της η πρωθυπουργός του Κουίνσλαντ Ανα Μπλάι. Καθώς ο κυκλώνας Γιάσι, τοµάτι του οποίου εκτιµάται ότι έχει διάµετρο 35 χλµ., συνοδευόταν από ανέµους ταχύτητας µεγαλύτερης των 280 χλµ./ώρα, την παράκτια ζώνη µεταξύ των πόλεων Κερνς και Κάρντγουελ αναµενόταν να πλήξουν ισχυρές βροχοπτώσεις γιατουλάχιστον ένα 24ωρο.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που παραθέριζαν στην ακτή κοντά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγµα διανυκτέρευσαν χθες, στοιβαγµένοι ο ένας πάνω στον άλλον, στην αίθουσα χορού κεντρικού ξενοδοχείου στο Κερνς. Η 49χρονη Μπάρµπαρα Μασκέι από τη Γερµανία, που επισκέφθηκε την Αυστραλίαµαζί µε τον άντρα της και την 20χρονη κόρη της, ήταν αποφασισµένη να µείνει όλη τη νύχτα ξάγρυπνη.«Θέλω να έχωτα µάτια µου ανοιχτά», εξηγούσε ενώ ο άνεµος έξω δυνάµωνε.∆εν έλειπαν ωστόσο και οι πιο στωικοί, που µετέδιδαν την ψυχραιµία τους και στους υπόλοιπους.

Σύµφωνα µε µαρτυρία του δηµάρχου του Κερνς Μπιλ Σάνον, µια στέγη ξεριζώθηκε εντελώς δίπλα σε κυβερνητικό κτίριο όπου έχουν καταφύγει περίπου 500 άνθρωποι. Οι δρόµοι της πόλης είχαν ερηµώσει από νωρίς, ενώ αργότερα διακόπηκε η λειτουργία στα αεροδρόµια και τα λιµάνια της πόλης. Η 23χρονη Κάρλα Τζέκινς, κάτοικος του Κερνς, ήταν σχεδόν σίγουρηότι κανείς δεν θα κοιµόταν χθες. «Θα είναι µια τροµακτική νύχτα», έλεγε. Η ίδια µάζεψε σε χρόνο ρεκόρ τη βαλίτσα της, σφράγισε τα παράθυρα του σπιτιού της και µαζί µε την αδελφή της και τον σκύλο της πήγαναπό νωρίς στο σπίτι τής γιαγιάς τους, που είναι πολύ πιο γερό από το δικό της. Μαζί της κρατούσε κεριά, φακούς, νερό και κονσέρβες, ενώ σκόπευε να περάσει τη νύχτα κουλουριασµένη στο µπάνιο, µακριά από τα παράθυρα.

Ο κυκλώνας Γιάσι είναι ο ισχυρότερος που έχει εµφανιστεί τα τελευταία 100 χρόνια

Τα Νέα
Σημ.axinosp:Η Αυστραλία δυστυχώς θα πληρώσει το τίμημα του Καπιταλισμού για την καταστροφή που έχει προκαλέσει στην φύση ο ίδιος, σαν κοινωνικό-πολιτικό σύστημα.
αν και δεν φταίει η ίδια, τουλάχιστον στο μέγεθος, που έχουν συμβάλει οι υπόλοιπες Αγγλοσαξονικές Χώρες στην καταστροφή του περιβάλλοντος.
Η λύση είναι μία όσο πλησιάζει το 2012(!!), κάντε τη από την χώρα αυτή όσο είναι καιρός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: