Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προσχωρεί και η κυβέρνηση στο… κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς προσχωρεί και η κυβέρνηση στο… κίνημα! Το «Π» παρουσιάζει την επιστολή απελπισίας του πρέσβη της Ελλάδας στην Πρετόρια, για τις απίστευτες περικοπές – την ώρα που το ΥΠΕΞ διπλασιάζει τα μυστικά κονδύλια δίνοντας «μπόνους» στην αδιαφάνεια.

Η ελληνική ξεφτίλα γίνεται διεθνής και απειλούνται με λουκέτο σημαντικές πρεσβείες λόγων περικοπών, ενώ για την κοινωνία δεν υπάρχει ούτε σάλιο καθώς ...
πληρώνουν μόνο εργολάβους και δανειστές με δημόσια περιουσία.

ΜΕΤΑ τις ωμές διατυπώσεις της τρόικας και τις απαιτήσεις για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας 50 δις ευρώ σε μία τετραετία, το παιχνίδι φαίνεται ότι χοντραίνει. Προ των επικοινωνιακών παλικαρισμών της κυβέρνησης, αξιωματούχοι του ΔΝΤ υπενθυμίζουν πως ό,τι δεν πωλείται μπορεί και να κατασχεθεί.

ΑΝΑΥΔΑ κυβερνητικά στελέχη παρακολουθούν το σερί αδεξιοτήτων της ηγετικής ομάδας που τους σπρώχνει απευθείας στις κάλπες, ενώ ο φόβος για περαιτέρω επιδείνωση της διεθνούς εικόνας της χώρας απέτρεψε την απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
ΠΝΙΓΜΕΝΗ στο άγχος και την αγωνία για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η ΝΔ έχει τεθεί σε προεκλογική ετοιμότητα κορυφώνοντας την αντιπολιτευτική της ρητορική στα διαλείμματα των εσωκομματικών ανταγωνισμών, καυγάδων και διαφανειών.
Το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: