Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ


http://denplirono.wordpress.com/
Σημ.axinosp:Πάμε Σύνταγμα και μένουμε εντάξει!!
Από το 1974 κάνω πορείες γύρω-γύρω στα κτήρια της Αθήνας σαν στρατιωτικό καψόνι και τίποτα δεν καταφέραμε τελικά, γιατί ότι κέρδισε το κίνημα, μας τα πήραν όλα πίσω σε μία βραδιά, με το Μνημόνιο και την Τρόικα.
Τέρμα πια οι πορειούλες, τέρμα πια ο πετροπόλεμος και τα κοκτέιλ μολότοφ, γύρω από το Σύνταγμα και τα Προπύλαια δεν πιάνουν, τα “κόλπα” αυτά πια!!
Ίσα-ίσα τόσος κόσμος έχει πιαστεί με μπουκάλια ή παλούκια στα χέρια και την έχει πληρώσει ακριβά βλακωδώς, όταν μπορείς να αποκρούσεις μια διμοιρία των ΜΑΤ με πολύ πιο απλούς-“παθητικούς”, τρόπους.
Επειδή το θέμα θέλει καινούργιες τακτικές , καινούργια “κόλπα”, οι οποίες φάνηκαν σήμερα στην Διαδήλωση της 23 Φλεβάρη και που ο κόσμος για πρώτη φορά , τόσο έντονα, δεν το έβαλε στα πόδια στις επιθέσεις των ΜΑΤ, δεν τον τρόμαζαν οι βομβίδες κρότου λάμψης και μάλιστα μπλοκ όπως οι κάτοικοι της Κερατέας, μέλη πρωτοβάθμιων Σωματείων και άλλοι πολλοί απλοί πολίτες, συγκρούονταν με γυμνά χέρια και σε πολλές περιπτώσεις τα ΜΑΤ και οι ομάδες “ ΔΙΑΣ ”, ήταν οι ΧΑΜΕΝΟΙ!!
Φυσικά με τον καταιγισμό τον χημικών που μας έριξαν σήμερα αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία “μάσκες άνθρακα ” που έχουν οι ποδηλάτες τώρα τελευταία, το μόνο που κάνεις είναι να υποχωρείς μην αντέχοντας από τα δακρυγόνα την ασφυξία.
Αν λυθεί αυτό το πρόβλημα με τις μάσκες ποδηλάτου και ένα χοντρό μπουφάν αν είναι και μοτοσικλέτας, ακόμη καλύτερα που έχει και ενισχύσεις, συμπληρωματικά επίσης MALOX για επάλειψη προσώπου, μαζί με ένα ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης, το πρόβλημα της μάχης σώμα με σώμα με τους πραιτοριανούς της Κυβέρνησης, τα ΜΑΤ, έχει λυθεί!!
Η μάσκα ποδηλάτη δεν θεωρείται όπλο ούτε επίσης γιατί φοράς μπουφάν μοτοσικλέτας και καμιά Αστυνομία δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα αλλά και επιβάλετε η χρήσης τους στο κέντρο της πρωτεύουσας με ποδήλατο ή μηχανάκι!!
Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μάχης, σώμα με σώμα, δεν τις αναφέρουμε εδώ, για ευνόητους λόγους, αλλά σε γενικές γραμμές αν σήμερα ο κόσμος είχε σωστές μάσκες για να αντέχει τα χημικά θα ήταν αλλιώς η τροπή των πραγμάτων στην συγκέντρωση της 23 Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: