Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΚΟ: Αφύπνιση τώρα;

Κάποιοι ανακαλύπτουν σήμερα, αναγκαστικά, την Αμερική: Υπάρχουν, λένε, ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) των οποίων οι χρηματοδοτήσεις είναι σκανδαλώδεις. Μάλιστα, ευαισθητοποιήθηκαν… εισαγγελείς και Φαρισαίοι. Πού ήσα­σταν, ρε παλικάρια, τόσα χρόνια; Το «Π», όπως και άλλες εφημερίδες, έχουν παρουσιάσει αναλυτικούς καταλόγους με ΜΚΟ και τα ποσά που άρμεγαν για να «εκδημοκρατίσουν» το Ιράκ, να εκχριστιανίσουν τη Β. Κορέα, να φυτέψουν σπα­ράγγια στη Σαχάρα και… μούσμουλα στον Βόρειο Πόλο. Πίσω από αυτές τις ΜΚΟ, τις σπουδαιότερες και καλύτερα χρηματοδοτούμενες, σπουδαίοι κύριοι, πανεπιστημιακοί, παρατρεχάμενοι και κολαούζοι, είχαν βρει τον μήνα που τρέ­φει τους 11…

Την εποχή της ισχυρής Ελλάδας του Σημίτη και του κιμπάρη υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου το χρήμα έρρεε στις ΜΚΟ. Η ίδια ροή εξακολούθησε «σεμνά και ταπεινά» και τα επόμενα χρόνια. Τώρα, όμως, που «σφίξαν οι κώλοι» και η ισχυρή Ελλάδα ψάχνει να βρει 50 δισ. σε είδος για να πλη­ρώσει τόκους, εμφανίστηκαν και οι εισαγγελείς, οι οποίοι διαπίστωσαν, λένε, σκανδαλώδεις διαδικασίες χρηματοδό­τησης. Ύστερα, λοιπόν, από ένα δημοσίευμα της «Ελευθε­ροτυπίας», η εισαγγελική παραγγελία ζητά να ελεγχθούν οι χρηματοδοτήσεις (από το Δημόσιο και την Ε.Ε.) και οι δρα­στηριότητες 600 ΜΚΟ που έδρασαν ή δρουν από το 1997 έως σήμερα.

Το θέμα απασχόλησε και τη Βουλή (άλλαι μωραί παρθέναι - που πρώτη φορά «είδαν το τέρας της διαφθοράς»). Μά­λιστα, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφά­νειας για την αναμόρφωση του πλαισίου που διέπει τις ΜΚΟ, προέκυψε το εξής στοιχείο: μόνο την πενταετία 1999 - 2004 (διάστημα κατά το οποίο υπουργός Εξωτερικών ήταν ο ση­μερινός πρωθυπουργός) δόθηκαν 68 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ, μέσω ΥΠΕΞ.

Μέχρι και το ΙΣΤΑΜΕ εμφανίζεται να έχει πάρει χρήματα ως ΜΚΟ. Καλή η αφύπνιση, κύριοι, αλλά μην τον είδατε τον Παναή… Με άλλα λόγια, τα εκατομμύρια ευρώ που μοιράστη­καν, άμα τα δείτε, γράψτε μας…

Ποντίκι
Σημ.axinosp:Έτσι εξηγείται γιατί όλος ο πνευματικός κόσμος και πρώτη η Αριστερά κάνει τα πάντα για να διατηρήσει αυτό το κατοχικό καθεστώς, τα παίρνουν και δεν μιλάνε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: