Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Προς ακόμα μία μέρα Οργής η Λιβύη

Ακόμα μία «Ημέρα Οργής» διοργανώνεται σήμερα στη Λιβύη, όπου χθες ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των δυνάμεων του καθεστώτος και των διαδηλωτών ενώ μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί τουλάχιστον τρεις θάνατοι. Ιστοσελίδες της λιβυκής αντιπολίτευσης και λιβυκών μη κυβερνητικών οργανώσεων κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς. Σήμερα είναι η επέτειος της σφαγής της φυλακής Αμπού Σαλίμ το 1996.



Τα επεισόδια ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν μέλη οικογενειών των 1.200 κρατουμένων που σφαγιάστηκαν το 1996 από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας στη φυλακή Αμπού Σαλίμ στην Τρίπολη συγκεντρώθηκαν τη νύκτα μπροστά από αστυνομικό τμήμα στη Βεγγάζη για να ζητήσουν την απελευθέρωση του συντονιστή τους, του δικηγόρου Φέτχι Ταρμπέλ. Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος αλλά η ένταση παρέμεινε διάχυτη με αποτέλεσμα να μην αργήσουν οι συγκρούσεις.



Από νωρίς σήμερα το πρωί εμφανίζονται αναφορές για πυρά κατά των διαδηλωτών στην Λιβύη από ελικόπτερα. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ωστόσο, "λαϊκά συλλαλητήρια" οργανώθηκαν τις πρωϊνές ώρες της Πέμπτης σε όλη τη χώρα από οπαδούς του προέδρου Καντάφι, ο οποίος παραμένει ο μακροβιότερος ηγέτης της Αφρικής.

Επιπλέον σήμερα απελευθερώθηκαν περίπου 100 πολιτικοί κρατούμενοι που ανήκαν στο απαγορευμένο Λιβυκή Ισλαμική Αγωνιστική Ομάδα, που κρατούνταν κοντά στην Τρίπολη.

Οι τηλεπικοινωνίες και το ίντερνετ σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας των καθεστωτικών παρεμποδίσεων με αποτέλεσμα μικρή ροή πληροφοριών για τα τεκταινόμενα. Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε το καθεστώς να "επιτρέψει τις ειρηνικές διαδηλώσεις και να μην επιβάλλει άγρια καταστολή".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης απομάκρυνε από τα καθήκοντά του ανώτερο τοπικό αξιωματούχο της ασφάλειας μετά τους θανάτους των διαδηλωτών στην πόλη Αλ Μπάιντα. Η λιβυκή εφημερίδα Quryna, επικαλούμενη «καλά πληροφορημένες πηγές της ασφάλειας» αναφέρει ότι το υπουργείο Εσωτερικών καθαίρεσε τον συνταγματάρχη Χάσαν Καρντάουϊ, διευθυντή της ασφάλειας στην Άλ Τζάμπαλ αλ Αχντάρ.
TVXS
Σημ.axinosp:Η Μεσαία αστική τάξη σε όλο το Γεωγραφικό χώρο Ισλάμ, αυτή που έχει τα φράγκα για να έχει Ίντερνετ και Facebook, μάσησε το παραμύθι της Δυτικής Προπαγάνδας για Δημοκρατία και πολιτικά δικαιώματα, αντι για ελέω θεού Μοναρχία -Δικτατορία μέχρι το σημείο να προωθεί τα σχέδια αυτά.
Ενα τρισεκατομμύριο Ευρώ θέλει να επενδύσει η ΕΕ την επόμενη 15ετία στην Βόρειο Αφρική και την Αραβική Χερσόνησο, τέτοια τρελλά χρήματα η ΕΕ δεν τα εμπιστεύεται στους κάθε λογής δικτατορίσκους και Ελέω θεού μονάρχιδους!!
Η μεσαία αστική τάξη του Ισλάμ λέει τώρα είναι η ώρα για την ανακατανομή της εξουσίας, τώρα θα γίνουμε και εμείς ισότιμα "παγκόσμοι πολίτες", σαν τους πολίτες πρόβατα της ΕΕ και της Αμερικής.
Θέλουμε και εμείς τον δυτικό "πολιτισμό" που κοιτάμε τόσα χρόνια από την κλειδαρότρυπα του FaceBook!!
Θέλουμε και εμείς να γίνουμε σκλάβοι των εταιρειών και των δυτικών Τραπεζών!!
Ο Μάης του 68, το Πολυτεχνείο το 1973 και η εξέγερση της πλατείας Τιενανμέν στη Κίνα μας το έδειξαν αυτό διαχρονικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: