Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Για τον Καντάφι πέρα βρέχει...


Σε μία μάλλον «κωμική» εμφάνιση, αν δεν υπήρχαν τόσοι νεκροί στη Λιβύη, ο ηγέτης της χώρας Μουαμάρ Καντάφι διέψευσε τις φήμες ότι έφυγε για την Βενεζουέλα.

Στα 40 δευτερόλεπτα του βίντεο, που παρουσίασε η κρατική τηλεόραση, ο Μουαμάρ Καντάφι εμφανίζεται μέσα σε αυτοκίνητο να ανοίγει την πόρτα να κρατάει ομπρέλα και να λέει «είμαι στην Τρίπολη. Όχι στη Βενεζουέλα. Μην πιστεύετε αυτά τα σκυλιά των ΜΜΕ».

Πάντως ο χώρος που βρίσκεται ο ηγέτης της Λιβύης είναι κλειστός και κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν πράγματι πρόκειται για την Τρίπολη ή για κάποια άλλη τοποθεσία.
Real
Σημ.axinosp:Μέρες αν όχι ώρες μετράει πια το αιματοβαμένο καθεστώς τπυ Καντάφι, το τέλος του θα παιχτεί, όπως και στα υπόλοιπα Αραβικά κράτη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: