Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αλαβάνος στο Αλτερ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΡΙΡ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Σημ.axinosp:Στο δελτίο των 8 ο Αλαβάνος έκανε την πρόταση να μείνει ο κόσμος μετά την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, υιοθετώντας βασικά τις θέσεις μπλόγκερς μαζί και εμού του ιδίου!!
Σε άλλη περίπτωση θα χαιρόμουν γι αυτήν την υιοθέτηση προτάσεων, αλλά επειδή τον συγκεκριμένο "κύριο" αλλά και το μπουρδέλο-κόμμα του που εκπροσωπεί τον έχουμε γνωρίσει για τα καπελώματα που κάνει και που στην κρίσιμη στιγμή όταν κάτι πάει να γίνει προς την σωστή κατεύθυνση, τα εν λόγω λαμόγια της Αριστεράς σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια, γιαυτό προσοχή αύριο!!
Τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα της Αριστεράς νομίζουν ότι η απεργία και η Συγκέντρωση στις 23 Φλεβάρη θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να μαντρώσουν καινούργιους οπαδούς πρόβατα, αλλά δεν θα σας κάνουμε τη χάρη!!
Δεν έχουν καταλάβει τα εν λόγω λαμόγια ότι τελειώσανε και ο κόσμος ζητάει εδώ και τώρα Νέα Μεταπολίτευση, ζητάει να φύγουν και οι 300 της Βουλής μαζί με τα υπάρχοντα κόμματα τους.
Μην ξεχνάμε ότι στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου επενέβη ο στρατός για να σώσει του διαδηλωτές, από του οπαδούς του Μουμπάρακ, στην Ελλάδα ο στρατός θα επέμβει για να σώσει την Τρόικα όπως μας απείλησε ο κύριος Μπαρόζο πριν λίγους μήνες(Nightmare vision for Europe as EU chief warns 'democracy could disappear' in Greece, Spain and Portugal)

Δεν υπάρχουν σχόλια: